MENÜ
 • Igazán sportos sztárok a Fitbalance-on

  A rendezvény már új és nagyobb helyszínre költözött.

  Idén újra megrendezésre kerül a Fitbalance, azonban a rendezvény már új és nagyobb helyszínre költözött, a Hungexpo Nemzetközi Vásárközpontba. Ahogy minden évben, úgy idén is a rendezvény szerves része a „Sztárok az egészségért” program. Ebben az évben Aleska Diamond, Kulcsár Edina, Tolvai Reni, Dobó Ági, Singh Viki, Müller Attila, Larion Zoé, Baronits Gábor, Sydney Van Den Bosch, Katus Attila, Lányi Lala, Rippel Feri és Viktor is csatlakoztak a kezdeményezéshez. Az idei rendezvény háziasszonya Kocsis Alexandra, IFBB Fitness Modell, a 2012-es Miss Earth Hungary szépségkirálynő.

  exposajt6

  A FitBalance IFEX rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek mára két napos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek most először ad otthont a Hungexpo Nemzetközi Vásárközpont, mintegy 24.000 nm területen 4 pavilonban! Az eseményen több száz program várja az érdeklődőket és a sportolni vágyókat.

  exposajt7

  A sztárokat a szervezők megkérték, hogy mondjanak néhány szót, mit jelent számukra az egészséges életmód. Kiderült, hogy hazánk hírességei nagyon sportosak, átlagban mindenki heti négy alkalommal jár edzeni. A hírességek különböző edzésmódokkal tartják karban testüket. Többen az edzőtermet választják, Aleska kedvence a légtorna, Kulcsár Edina a futás szerelmese, Singh Viki pedig a jógára esküszik. Larion Zoé a küzdősportokat részesíti előnyben.

  exposajt10

  Az idei rendezvény háziasszonya Kocsis Alexandra, IFBB Fitness Modell, a 2012-es Miss Earth Hungary szépségkirálynő lesz. Október 24.-én szombaton szakmai nap lesz, október 25.-én vasárnap pedig már a megszokott FitBalance esemény kerül megrendezésre!

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Íme a Balaton Sound Himnusza

  Cinthya Dictator: “Egy korszak lezárult”

  Heti Horoszkóp – Június 18-24.