MENÜ
 • Igazán sportos sztárok a Fitbalance-on

  A rendezvény már új és nagyobb helyszínre költözött.

  Idén újra megrendezésre kerül a Fitbalance, azonban a rendezvény már új és nagyobb helyszínre költözött, a Hungexpo Nemzetközi Vásárközpontba. Ahogy minden évben, úgy idén is a rendezvény szerves része a „Sztárok az egészségért” program. Ebben az évben Aleska Diamond, Kulcsár Edina, Tolvai Reni, Dobó Ági, Singh Viki, Müller Attila, Larion Zoé, Baronits Gábor, Sydney Van Den Bosch, Katus Attila, Lányi Lala, Rippel Feri és Viktor is csatlakoztak a kezdeményezéshez. Az idei rendezvény háziasszonya Kocsis Alexandra, IFBB Fitness Modell, a 2012-es Miss Earth Hungary szépségkirálynő.

  exposajt6

  A FitBalance IFEX rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek mára két napos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek most először ad otthont a Hungexpo Nemzetközi Vásárközpont, mintegy 24.000 nm területen 4 pavilonban! Az eseményen több száz program várja az érdeklődőket és a sportolni vágyókat.

  exposajt7

  A sztárokat a szervezők megkérték, hogy mondjanak néhány szót, mit jelent számukra az egészséges életmód. Kiderült, hogy hazánk hírességei nagyon sportosak, átlagban mindenki heti négy alkalommal jár edzeni. A hírességek különböző edzésmódokkal tartják karban testüket. Többen az edzőtermet választják, Aleska kedvence a légtorna, Kulcsár Edina a futás szerelmese, Singh Viki pedig a jógára esküszik. Larion Zoé a küzdősportokat részesíti előnyben.

  exposajt10

  Az idei rendezvény háziasszonya Kocsis Alexandra, IFBB Fitness Modell, a 2012-es Miss Earth Hungary szépségkirálynő lesz. Október 24.-én szombaton szakmai nap lesz, október 25.-én vasárnap pedig már a megszokott FitBalance esemény kerül megrendezésre!

  Ajánló

  Újabb szupersztárokat jelentett be a Sziget!

  Heti Horoszkóp – Február 19-25.

  Michelisz Norbert az apaságról mesélt