MENÜ
 • Húsvéti kutyussal várja a gyerekeket a Nickelodeon

  Rufus 2-vel ünnepel a csatorna

  A Veszélyes Henryből ismert Jace Norman labradorszívű tiniként tér vissza a Nickelodeonra április 16-án a Rufus 2 című családi komédiában. A család négylábú kedvence ugyanis egy mágikus amulett segítségével képes hús-vér fiúvá változni. Főhőseink állati kalandokba keverednek és őrült kutya-cica harcban derül fény arra, vajon a macska tényleg mindig a talpára esik-e.

  Második résszel tér vissza a képernyőkre a Nickelodeon élőszereplős családi vígjátéka. Az április 16-án debütáló Rufus 2 közkedvelt kutyusát a Veszélyes Henryből ismert Jace Norman alakítja, aki az idei Kids’ Choice Awards kedvenc férfi színész kategóriájának győzteseként került ki.

  A kalandos játékfilmben a hétköznapi tinédzsernek tűnő Rufus egy mágikus nyakékkel képes igazi fiúként élni. Rufus igyekszik beolvadni a sulis életbe, de ez igencsak nehéznek bizonyul, hiszen ha izgul, mérges, vagy izgatott, rögtön visszaváltozik kutyává … Ráadásul a lányokkal sem boldogul túl jól. Szerencsére legjobb barátai, Manny és Paige mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hűséges eb minél könnyebben beilleszkedjen és rátaláljon az igaz szerelemre. Nemsokára be is toppan a várva-várt lány, Kat, aki rögtön elvarázsolja Rufust. Kat cicás viselkedése azonban rögtön feltűnik Manny-nek, egy óvatlan pillanatban pedig kiderül a lány is hasonló cipőben jár, mint Rufus: amulettje segítségével ölt emberi alakot, ám igazából egy bájos kiscica.  Barátai azonban hiába intik óva a „labradorfiút” a rossz szándékú lánytól, kutyába se veszi őket.

  Eközben a gonosz mókus is ördögi tervet fundál Rufus ellen, mogyoróvaj gyártó üzemét ugyanis csak emberi alakban igazgathatja, ezért a fiú csodanyakláncára feni a fogát. A macskalány is egyre furcsábban viselkedik, az örök kutya-gazdi barátságot pedig alapjaiban ingatja meg a Rufus és Kat között kibontakozó kapcsolat.

  De mégis milyen hátsó szándékkal hálózta be a lány Rufust, és hogyan akadályozzák meg a srácok, hogy az amulett rossz mancsokba ne kerüljön? Húsvét vasárnapján minden kiderül!

  Április 16-án 11.25 órától őrült állati kalandokkal vár a Rufus 2 a Nickelodeonon!

  Ha lemaradtál, újranézheted április 16-án 16.00 órától és április 17-én, húsvét hétfőn 9.00 órától!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Jessie J ezzel a különleges kéréssel jön az EFOTT-ra

  Magyar barátnőjéről mesélt a világsztár dj

  Martin Solveig exkluzív interjút adott a Soundon