MENÜ
 • Húsvét éjszaka egy csokoládégyárban

  Mesébe illő kalandot ígér a csokoládéüzem.

  Az édesszájú utazni vágyók számára különleges programot kínál egy yorkshire-i édességbolt. Mától április 8-ig ugyanis bárki eltölthet egy éjszakát a gyárukban, ahol különleges élménnyel gazdagodhat.

  A Little Chocolate Shop ehető bútorokat, csoki-szökőkutat és a Charlie és a csokigyár című filmben is használt ruházatot, díszleteket ígér. Ezen kívül az érdeklődők végignézhetik a csokoládégyártás folyamatát, mindezt természetesen éjszaka. A szobák kiegészítőit, melyek ehető virágokat és dísztárgyakat is tartalmaznak, természetesen minden nap cserélik.

  Az éjszakai túra alatt természetesen alkalmuk van a vendégeknek aludni, pihenni is, és végezetül lehetőségük nyílik egy exkluzív csokoládé-reggeli elfogyasztására is.

  „A Húsvét remek alkalmat ad számunkra, hogy kielégítsük édesség utáni vágyainkat, hát miért ne tehetnénk ezt meg egy egész kirándulás alkalmával? Családok és csokoládéfüggők számára is felejthetetlen élményt kínálunk!” – mondta el Jim Hogg a Little Chocolate Shop üzletvezetője.

  Négy ember számára száz fontba kerül a program, az üzem pedig az összes befolyt bevételt egy angol mellrák ellen küzdő alapítványnak ajánlja fel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon