MENÜ
 • Huligánok tomboltak a Mekiben

  Az angliai McDonald's-ban több mint százan vandálkodtak.

  A huligánok tombolásának a rendőrség vetett véget, miután az egyik halálra rémült alkalmazott megnyomta a pánik gombot. A vasárnap este, fél tizenegy körül kirobbant rendbontás utána büfé biztonsági kamerája és egy amatőr videofelvétel alapján próbálják azonosítani a főkolomposokat, akik akár több hónapos elzárásra is számíthatnak.

  Micsoda meglepetés: a balhé egy közeli koncert után tört ki, ahonnan a fiatalok nagy tömege zúdult be egy éjjel-nappali McDonald’s étterembe. Az éppen szolgálatban lévő két kiszolgáló és két szakács nem boldogult a hirtelen leadott több száz rendeléssel. A huligánok előbb ordibálni kezdtek, majd trágár éneklésbe fogtak, és nyomdafestéket nem tűrő hangnemben kiabáltak a rémült személyzettel. Később többen átugrottak a pulton, szemetet szórtak szét, és kész szendvicseket, sült krumplit loptak a kiszolgálórészből.

  A személyzet egy darabig igyekezett uralni a helyzetet, ám amikor a női kiszolgálók a konyharészbe menekültek a csőcselék elől, az egyik fiatal férfi szakács megnyomta a pánikgombot. A rendőrök öt perc alatt a helyszínen voltak, és lehűtötték a kedélyeket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon