MENÜ
 • Hugh Hefner bőrébe bújik a Suicide Squad sztárja

  Megtalálták a Playboy atyjáról szóló film főszereplőjét

  Jared Leto lesz Hugh Hefner – legalábbis egy film erejéig. A Mielőtt meghaltam és Suicide Squad – Öngyilkos osztag sztárja kapta meg a Playboy-mogul szerepét a Brett Ratner rendezte életrajzi projektben.

  “Jared egy régi barátom. Amikor meghallotta, hogy én kaptam meg a jogokat Hef történetéhez, azt mondta, hogy el akarja játszani, meg akarja éteni őt. És tényleg elhiszem Jarednek, hogy meg tudja csinálni. Ő napjaink egyik legjobb színésze” – nyilatkozta Brett a választásról.

  A 30 Seconds to Mars tagjaként is tevékenykedő Jared tervezte a találkozást Hefnerrel, erre azonban nem került sor a legenda szeptember 27-i halála előtt.

  “Elég anyagunk van ahhoz, hogy Jared annyi információt szerezzen, amennyire csak akar” – tette hozzá a rendező, akinek további munkái közé tartozik A vörös sárkány és a Herkules is.

  “Hugh Hefner szexuális forradalmat indított a legendás villa falai mögül azzal, hogy a Playboy magazin oldalait és saját híres életstílusát felhasználta egy globális birodalom megépítésére, benne publikációval, klubokkal, kaszinókkal és tévécsatornákkal” – tette hozzá Brett Ratner.

  Forrás: The Guardian

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Justin Bieber megnősült?

  Bulvár
  Sze. 14., péntek

  Szabó Győző rendezőként debütált

  Bulvár
  Sze. 10., hétfő

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Jess Glynne felfedte magánéletét – Interjú

  Megvannak az American Music Awards idei jelöltjei

  Szabó Győző rendezőként debütált