MENÜ
 • Horoszkóp – november 2.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelmi konfliktusba nem lenne most jó belecsöppenni.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Ma még a tej is megalszik a szádba, annyira le fogsz lassulni. Egyedül talán neked tetszik ez a tempó, de a munkahelyeden emiatt nagyon restellhetnek rád. Egy kávé segíthet reggel elindítani az úton, és tarthatja benned az erőt!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Ha zavarnak a telefonhívások, egyszerűen kapcsold ki a telefonodat. A nap 24 órájában elérhető vagy mindig, ha úgy érzed, hogy kicsit sok már, akkor nyugodtan tedd magad elérhetetlenné. Egy kis pihenés neked is kijár!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Egy régi álmod válhat a mai nap során valóra, ami miatt egész nap teljesen boldog leszel. A mosolyt senki és semmi nem tudja majd az arcodról eltüntetni, sőt! A nap során csak egyre jobb lesz a kedved. Ezt barátaid és családod is észreveszi majd.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Vigyázz az egészségedre, és szánj több időt a táplálkozásodra. Hajlamos vagy arra, hogy a nagy rohanásban elfeledkezz arról, hogy egyáltalán bekapj valamit. Szánj időt magadra, az étkezéseidre, hogy elkerüld az esetleges rosszulléteket, fejfájásokat.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Hiába csinálsz már kora reggel egy naptervet, hogy tudd, mikor, hol, mit kell csinálnod, az egészet átírhatod majd. Az élet tartogat meglepetéseket, amiből bőven lesz részed. Nem érdemes előre tervezned, inkább bízd magad a spontán dolgokra. Hidd el, ennek is megvan a szépsége!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  Ha el szeretnél költözni, vagy változtatni akarsz életed egy bizonyos momentumán, akkor még várnod kell egy picit. Azzal te is tisztában vagy, hogy az anyagi helyzeted még most mindezt nem támogatja. Ma is csak az álmodozás marad.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Ma egy komolyabb döntést kell meghoznod, aminél nem szabad elhamarkodottan és meggondolatlanul választ adnod. Ez a lépés egy jó ideig meghatározza majd a jövődet, így végezz előtte egy kis kutatást, hogy ne érjen meglepetés!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Nagy szerepet kap a pénz és a hatalom a mai napon. Vigyázz, nehogy magával ragadjon téged is az emberek tehetetlensége! Lazíts néha, nem szükséges mindig, hogy a pénzügyeken és az üzleti megoldásokon kattogj!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Ismerőseid könnyen felidegesíthetnek és kihozhatnak sodrodból. Próbáld meg a legnehezebb szituációkban is megőrizni a hidegvéredet! Ha sikerül nyugodtnak maradnod, harmonikus lesz összességében a napod.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Feljebbvalóid akár fizetésemeléssel is kecsegtethetnek, amit nem kell félvállról venned. Ez jó motiváció lesz a számodra, hogy mindent tegyél meg a cél érdekében! A munkálatok már ma elkezdődnek, a gyümölcs pedig rövidesen beérik majd!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Egy hozzád közel álló ismerősöd szemtelenül és tőle nem várt módon beszélhet majd veled. Nem fog rád hallgatni, és tanácsaid miatt egyenesen ellened fordul. A provokációjára ne reagálj, csak mosolyogj csöndesen!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Kulisszatitkok Luxus Vivien esküvőjéről

  Exkluzív interjút adott az EFOTT-on John Newman

  Elstartolt a Campus Fesztivál