MENÜ
 • Horoszkóp – március 21.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Rokonoddal könnyen konfrontációba keveredhetsz. Jobb, ha már az elején tisztázzátok az esetleges problémákat! Ellenkező esetben egész nap feszült és ideges leszel, ami sem egészségügyi állapotodnak, sem hangulatodnak nem tesz jót.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A legjobb az egyenes út! Ezt az élet minden területén tartsd szem előtt, ugyanis ma könnyen keveredhetsz olyan helyzetekbe, amikor döntened kell. Ha információra van szükséged, kérdezz ismerőseidtől, de ne dönts elhamarkodottan!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Döntsd el reggel, mit is akarsz tenni! Társadat ne hagyd kétségek között, közöld vele, hogy mit találtál ki mára. Élvezzétek együtt a napot, lehetőleg minél több időt töltve a friss levegőn. A magánéleti gondjaidat ma könnyen orvosolhatod.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Egyensúlyod felborulhat a nap során, és a legváratlanabb pillanatokban álmosodhatsz el, vagy éppen az éjszaka közepén törhet rád a munkamánia. Ahhoz, hogy bioritmusod helyreálljon, csak egy kis pihenésre és koncentráltságra van szükség.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Lépned kell és változtatnod a helyzeteden. Nem mehetnek tovább úgy a dolgok, ahogy a mostani medrükben zajlanak. Változtatnod kell a hozzáállásodon és a munkamorálodon, mert főnöködnél ez nem nyerő.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A szép és pozitív gondolatok foglalkoztatnak. Érzelmeid szinte kicsordulnak, szentimentális hangulatban lehetsz. Kisugárzásodat és kedvességedet sokan csodálhatják. Vigyázz! Ez fordítva is elsülhet!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Eljött az ideje egy kiadós utazásnak így tavasszal. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatodba! Vegyél ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  A figyelem középpontjába kerülhetsz a délután folyamán. Mivel nem vagy túlságosan ehhez hozzászokva, megerőltető órák elé nézel. Estére kimerülhetsz, fáradt lehetsz, de párod törődése mindenért kárpótol majd.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Az érzelmek lesznek a meghatározó szereplői a mai napodnak. Ha lelkileg nem vagy a toppon, akkor semmilyen területen nem tudsz 100%-ot adni. Legyél óvatos, és ne engedd, hogy megbántsanak, vagy bármilyen lelki fájdalmat okozzanak neked! Az erő benned van, csak használd!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak

  Remek leértékelésekre bukkanhatsz ma. A téged körülvevő emberek azon igyekeznek, hogy segítsenek neked még több pénz megtakarítani. Úgy érzed, mindent visszakapsz most abból, amit te valaha is adtál.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Rokonlelkek társaságba csöppenhetsz majd, akik szinte mindenben megértenek. Elsőnek ugyan furcsa lesz számodra, hogy semmit sem kell kétszer vagy háromszor mondanod. Gondtalan, felszabadult nap elé nézel!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Számodra minden ma az érzelmek, a magánélet és a párkapcsolatod körül fog forogni. Teljesen hatalmába kerít majd a romantikus éned, és alig várod, hogy hazatérj és megöleld párodat. Az este sem lesz átlagos, sőt! Valami meglepetéssel készülsz majd párodnak.

  horoszkop9

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Till Attila kenyérszakértőnek állt

  Bulvár
  máj. 16., kedd

  Íme Eurovízió nyertesének beszéde

  Bulvár
  máj. 15., hétfő

  Televízió

  Megvannak a 2017-es MTV Movie & TV Awards nyertesei

  Televízió
  máj. 8., hétfő

  Selena Gomez nagy kérdést válaszolt meg

  Televízió
  máj. 7., vasárnap

  Ők az Ázsia Expressz szereplői

  Televízió
  ápr. 20., csütörtök

  Ajánló

  Völgyesi Gabi őszinte véleménye a kiesésükről

  Sági Szilárd a kocsmában érzi jól magát?

  Heti Horoszkóp – Május 22-28.