MENÜ
 • Horoszkóp – március 20.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Új szerelem van a levegőben, ezt titkon te is érzed! A tavasz szele ezúttal mélyen eltalált és teljesen felborítja az eddigi viszonyokat. Hallgass a szívedre és ne érdekeljen mások véleménye! A te boldogságodról van szó.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A reggel számos leküzdendő akadályt tartogat a számodra. Ám te frissen, éberen kezded majd a napot. Az idő múlásával minden magától megoldódik majd. Nyugodj meg és ne pánikolj, ha egy kis kihívás kerül az utadba!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A mai nap kedvez a könyvek, CD-k vagy a ruhadarabok vásárlásának. A lényeg, hogy olyan termékeket vagy darabokat vásárolj, amik birtoklása örömmel töltenek el. Néha időt és pénzt is kell szakítanod magadra, hogy boldog legyél!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Kísérletező kedvedben leszel, már ami az ételeket illeti. Régóta töröd a fejed több ételvariáción, hogy kipróbáld, hát most itt az idő, vágj bele!Ha nem is feltétlenül a kívánt eredményt éred el, akkor se búslakodj.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Vegyél pár mély levegőt és kezdj végre bízni magadban. Minden probléma forrása az, hogy kevés az önbizalmad. Ha magabiztosabb lennél és elhinnéd, hogy amit csinálsz, az jó, akkor végre le tudnád küzdeni minden gátlásodat. Tedd félre a félelmeidet és élj!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Feljebbvalóid akár fizetésemeléssel is kecsegtethetnek, amit nem kell félvállról venned. Ez jó motiváció lesz a számodra, hogy mindent tegyél meg a cél érdekében! A munkálatok már ma elkezdődnek, a gyümölcs pedig rövidesen beérik majd!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Ha úgy érzed, hogy kerülget egy betegség, akkor inkább parancsolj megálljt magadnak és ne hajszold túl magadat. Előzd meg még idejében a bajt, és ne engedd, hogy ágynak döntsön egy olyan dolog, amit még elkerülhetsz!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Ha nem az is az életedet, de a mai napod mozgatórugója biztos, hogy a pénz lesz. Azon leszel majd, hogy minél többet megkeress, megteremts, és ezért minden lehetőséget ki akarsz használni. Lesz is rá alkalmad, hogy megtedd, ám a siker érdekében egy kicsit határozottabban kell fellépned.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A hódolóddal több közös vonásod van, mint azt gondolnád. Még friss az ismerkedésetek, ezért ne alkoss róla még képet. Várj egy picit, ássátok mélyebbre a szálakat, és rá fogsz arra döbbenni, hogy mennyi mindenben hasonlítotok.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Vízöntő

  Ha segítségre van szükséged, merd kinyitni a szádat és kérj! Ügyelj az adok-kapok egyensúlyára, és hívd meg segítőidet egy teára vagy egy kávéra. Értékeld jó szándékukat, kedvességüket és igyekezz ezeket majd viszonozni is!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Rengeteg energiát és erőt adsz ma környezetednek. Az a rengeteg pozitív energia, ami ma sugárzik majd belőled, egyszerűen magad köré vonzza az embereket. Vigyázz, ez rosszul is elsülhet!

  horoszkop8

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Till Attila kenyérszakértőnek állt

  Bulvár
  máj. 16., kedd

  Íme Eurovízió nyertesének beszéde

  Bulvár
  máj. 15., hétfő

  Televízió

  Megvannak a 2017-es MTV Movie & TV Awards nyertesei

  Televízió
  máj. 8., hétfő

  Selena Gomez nagy kérdést válaszolt meg

  Televízió
  máj. 7., vasárnap

  Ők az Ázsia Expressz szereplői

  Televízió
  ápr. 20., csütörtök

  Ajánló

  Völgyesi Gabi őszinte véleménye a kiesésükről

  Sági Szilárd a kocsmában érzi jól magát?

  Heti Horoszkóp – Május 22-28.