MENÜ
 • Horoszkóp – május 31.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Táplálkozz rendszeresen, ma kizárólag csak könnyű ételeket vegyél magadhoz! A kiegyensúlyozott étkezések alakodon, kisugárzásodon is meg fognak látszani. Nem mindegy, hogyan érzik magukat az emberek körülötted.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A semleges hatások következtében rossz lehet a hangulatod. Nem vagy túl jó formában, pedig erőtől duzzadva kellene ma teljesítened. Igyekezz minél hamarabb rendbe hozni az állapotodat, különben elmaradásaidat lehetnek.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  A mai napon jobban teszed, ha semmi újba nem kezdesz. Vigyázz, hogy mikor mit mondasz, ugyanis fenn áll annak a veszélye, hogy hamarabb jár a szád, minthogy gondolkoznál. Kerüld el a bajt, és inkább maradj csöndben!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Nem kívánt vendégeid lehetnek. Ez esetben gondolj arra, hogy egy jó darabig ismét nem látod őket! Legyél kedves és barátságos mindenkivel, kerüld a direkt konfliktushelyzeteket. Ha viszont ki kell állnod magad mellett, ne hátrálj meg!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A mai napon is megvannak még tartalék energiáid. Ezeket aknázd ki a végsőkig. Igyekezeted meghozza a jutalmát, akár még ugyanezen a napon. Készen állsz rá? Ma még le is arathatod a babérokat!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A szerelem, a románcok dominálnak majd a mai napodon. Valószínűleg csupán légvárakat építesz majd, komoly viszony senkivel nem fog kialakulni. Józanul gondold át kapcsolataidat, és azok fontosságát!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Ismerősöd szerelemvadász szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelmei konfliktusba nem lenne most jó belecsöppenni.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Nehezen tudod majd meggyőzni az embereket ma. Ha ez részét képezi munkádnak, akkor itt az ideje már most felkötni a nadrágot. Nagyon jó a rábeszélőképességed, ám most mégis más támpontot kell keresned, ha sikert akarsz aratni.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Családi körben olyan váratlan esemény következik majd be, amire senki nem számított. A problémát majd te fogod orvosolni, s te leszel az, aki majd igazából átlátja a helyzetet. Elsőre talán minden ködös lesz, de rövidesen rájössz majd az okokra.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Csak testben vagy jelen a munkahelyeden. Látszik, hogy gondolatban, lelkiekben teljesen máshol vagy és máson kattogsz. Próbáld meg ezeket félretenni és csak a munkára koncentrálni. A gondok az idegeskedéstől úgysem oldódnak meg.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A pénzügyeknek és befektetéseknek kedvez a mai csillagállás. Ragadd meg a lehetőségeket, kezdj bele a dolgok közepébe most! Később bánni fogod, hogy nem vágtál bele, amikor előtted állt az, amire mindig is vágytál.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  A szélsőségek fognak eluralkodni rajtad. Míg egyik pillanatban teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott leszel, addig a másik pillanatban egy apró kellemetlenség miatt kirobbantanád a következő világháborút. Mielőtt másokban keresnéd majd a hibát, előtte tarts önvizsgálatot!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon