MENÜ
 • Horoszkóp – május 24.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Gondold át kétszer, hogy kinek mit mondasz, ugyanis ma nagy az esély arra, hogy csalódj egy barátodnak hitt személyben. Olyan titkot bízhatsz rá, amivel vagy visszaél, vagy egyszerűen elmondja többeknek. Emiatt ugyan egy kis bosszúságod lesz, de pánikra semmi ok, hiszen minden csoda három napig tart.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Szervezeted tudja, mire van szüksége, csak figyelj jobban rá! Az elmúlt időszakban a táplálkozás terén nagyon kiszámíthatatlan voltál, ezért felborult a belső egyensúlyod is. Itt az ideje, hogy harmóniába hozd újra magad!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Kerüld azoknak a társaságát, akik gondolata csak a pénz körül forog! Ne legyünk álszentek, igenis kell a pénz. Viszont ha mindenünket köré építjük fel, akkor már bajok lehetnek. Szabadidődet pedig töltsd családoddal!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket! Egy barátod, közeli ismerősöd kérhet meg valamire, ám mielőtt járna a szád, gondold át, hogy képes leszel-e teljesíteni. Legyél picit visszafogottabb ma, ne akarj feltétlen a figyelem középpontjába kerülni.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Egészségügyi problémád érzelmi válságnak oka, vagy fordítva! Keresd fel orvosodat minél hamarabb! Mélyedj magadba, rendezd a gondolataidat. A rendszertelen életmódnak később meglehetnek a hátulütői.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A munkahelyeden te is azok közé tartozol, akik nagyon szívesen pletykálnak. Bármilyen információt hallasz, kezeld fenntartással azt. Sose tudhatod, hogy mi a mese és mi a valóság része. Vigyázz, legyél óvatos! Fordulhat a kocka, és akár te is egy pletyka tárgyává válhatsz.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Támogatásodat kérhetik, véleményt kell nyilvánítanod. Halogasd annak kimutatását, hogy valójában kinek az oldalán is állsz. Próbáld meg megőrizni semlegességedet, mert később megütheted a bokádat, ha most állást foglalsz!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Egy boldog, kellemes nap elé nézel. Új tervekkel, energiától duzzadóan, optimistán állsz a jövődhöz. Ezt a szemléletet próbáld meg átmenteni minden napodra! Semmi és senki nem zavarhatja meg az örömödet, jó kedved pedig 24 órára garantált.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Ha elvesztettél valami számodra fontos tárgyat, rövidesen vissza fog kerülni hozzád. Ne add fel a keresését, továbbra is vesd bele magad a kutatásába! A befektetett energia meg fog térülni, még ma a kezed ügyébe kerülhet!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  A neked tett ígéreteket nem mindig tartják be. Ilyenkor nemtetszésedet nyugodtan mutasd ki! Ezen személyek nem őszinték veled, és csak eljátsszák, hogy milyen jó barátaid. Itt az idő szelektálni, rendbe tenni a dolgokat!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Hozd rendbe magadat! Válj olyanná, mint egy főnix: éledj újra hamvaidból! A pihenés és a kényeztetés lehet az újraéledés titkos kulcsa. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél új ruhákat, ismerj meg új embereket!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Vedd könnyedén a munkádat! Végezd inkább lassan a rád bízott feladatokat, de hiba nélkül! Sokkal jobban fogod érezni magad egy rohanástól és aggodalmaktól mentes napon. Este pedig hamar bújj az ágyba, kell az energia!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon