MENÜ
 • Horoszkóp – május 16.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Ne vigyél túlzásba semmit! Hangulatod is szélsőséges lesz majd, egyik pillanatban a csillagok között jársz, a másik pillanatban pedig a béka feneke alatt. Igyekezz uralkodni magadon!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Vigyázz az egészségedre! Mozogj és legyél minél több időt a friss levegőn! Korán menj haza és egy könnyű vacsorát követően feküdj le! Az esti programoknak ma nem kedveznek a csillagok állása, inkább az alvásnak.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Párod romantikus hangulatban lehet. Ez bizonyára pont akkor történik, amikor te más dolgokra fókuszálsz. Ez érezhetően veszekedés, parázsvita tárgyává válhat. Ne akard lángra gyújtani az apró vitát.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A mindennapi rutint unalmasnak találhatod. Szürke óráidat könnyen feldobhatod egy kis zenével! Délutánra tervezz új programokat! A változatosság gyönyörködtet, így próbálj még eddig nem próbált elfoglaltságokat találni.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A munkahelyeden nagyon fontos lesz ma az, hogy mennyire tudsz csapatban dolgozni. Hiába vagy egy vezető szellem, ma meg kell próbálnod együttműködni másokkal. Amennyiben így teszel, úgy természetesen nem fog kimaradni az elismerés sem.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A szerelem, a románcok dominálnak majd a mai napodon. Valószínűleg csupán légvárakat építesz majd, komoly viszony senkivel nem fog kialakulni. Józanul gondold át kapcsolataidat, és azok fontosságát!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Egy esetleges új állással kapcsolatos híreket kaphatsz. Már rég várod, hogy valami pozitív hír érkezzen egy folyamatban lévő pályázattal kapcsolatban. Viszont nem csak a fizetés fontos, hanem a fejlődés lehetősége is! Mérlegelj mindent!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Pénzügyeidet rendezd el, készítsd költségvetést! Tervezd el kiadásaidat, és ezeket vezesd is fel egy lapra, vagy táblázatba. A feladat adott lesz. Tartani magad a megálmodott költségvetéshez!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak

  Arra vágyakozhatsz, hogy vegyék észre és mások ismerjék el munkádat, igyekezetedet. Továbbra is teljesítsd kötelezettségeid és az elismerés nem marad el! Kitartás, fel a fejjel! Küzd fel magad a mélyről is!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A mai nap a számadás, a tervezés ideje. Gondold át az elmúlt hetek történéseit, véghezvitt tetteit! Állíts fel új célokat, valósítsd meg álmaidat! A motiváció lételemed és szükségleted. Nélkülük se előre, se hátra.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelmi konfliktusba nem lenne most jó belecseppenni.

  horoszkop9

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Visszalépett A Dal 2018 egyik zenekara

  Bulvár
  dec. 9., szombat

  Ők nyerték a Comet 2017 üstököseit

  Bulvár
  dec. 9., szombat

  Ők A Dal 2018 jelöltjei

  Bulvár
  dec. 6., szerda

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Ricco&Claudia így dolgozták fel a Faktort

  Vecsei H. Miklós a missziójáról mesélt

  Heti Horoszkóp – December 11-17.