MENÜ
 • Horoszkóp – június 19.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Kövesd rendíthetetlenül céljaidat és vágyaidat, cselekedj azok szerint! Nagy változások ma nem várhatóak, így lesz időd azzal is foglalkozni, amiben örömödet leled.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A te életedben minden és mindenki hatással van a hangulatodra. A most zajló családi viták pedig egyenesen nyomot hagynak munkádon. Kollégáid hamar észre fogják venni, hogy valami nincs rendben. Legyél precízebb!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A vitákban élharcos vagy! Legyen szó munkahelyedről, anyagi ügyeidről, vagy éppen a magánéletedről, te minden téren kiállsz a saját igazad mellett és nem zárkózol el a heves vitáktól sem. Ma bőven lesz részed bennük!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Ne hanyagold el saját magadat! A hétköznapok rohanásában képes vagy elfeledkezni magadról. A mai napon szakíts időt arra, hogy elmenj fodrászhoz, masszőrhöz, vagy olyan tevékenységet csinálj, ami kikapcsol, és egyben feltölt energiával.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Mielőtt bármibe is belevágnál, gondolkozz! Több olyan feladat is nehezedhet most a válladra, amikre hirtelen mondtál igent, anélkül, hogy átrágtad volna, hogy tudod-e ezeket teljesíteni. Későbánat! Készülj fel rá, hogy egy igazán melós nap elé nézel.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Add főnökeid tudatára, hogy a képesítésednek megfelelő bérért kívánsz dolgozni. Ne add magad olcsón! Talpraesettségeddel, magabiztosságoddal eléred a céljaidat. Csak legyél kitartó és mindent elérsz!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az apróságok kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson! Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Minden okod adott lesz ahhoz, hogy végig vigyorogd a napot. Szinte minden számításaid szerint alakul, mind anyagi helyzetben, mind párkapcsolatodban. Ha vállalkozásod van, akkor ma speciálisan jó ajánlatokkal találhatnak meg.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Mind az egészségi állapotodnak, mind a közérzetednek jót tenne, ha sikerülne pár kilót leadni. Ezt érzed is, és eljött a nap, ami megfelelő arra, hogy elkezd a diétát. A kitartásodra szükség lesz, de a kemény munka mellett az eredmény se marad el.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Próbáld meg megtalálni az örömöt a munkádban, hogy az a napi nyolc-tíz óra ne szenvedés legyen, hanem sokkal inkább egy kikapcsolódás számodra. Fura a munkát kikapcsolódásként emlegetni, de működőképes!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Szemrevaló látogató toppanhat be otthonodba. Az együtt töltött idő viszont elég semmit mondó lehet. Egy újabb bizonyíték arra, hogy nem a külső a fontos. Próbálj meg a dolgok mögé látni, és észrevenni az értékeket!

  horoszkop8

  Ajánló

  Íme a 25. Volt Fesztivál aftermovie

  Luxusfeleség Babett: “Nem bírom a furkálódást”

  Pumped Gabo: “Nem fogok megd*gni senkit”