MENÜ
 • Horoszkóp – június 15.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Bármire képes vagy ma! Ne gondolkozz egy percig sem, inkább azonnal cselekedj ösztönből. Érezni fogod, hogy mit és hogyan kell tenned annak érdekében, hogy céljaidat leginkább el tudd érni. Az idő most ellened dolgozik.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bika

  Az igazi barátok mindig melletted állnak. Nincs belőlük sok, de bármikor bátran fordulhatsz hozzájuk bizalommal. Mindig a legjobb tudásukkal állnak a szolgálatodra és segítenek abban, hogy jól érezd magad.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Barátaid hiába akarnak ma szórakozni hívni, jobban teszed, ha otthon maradsz a fenekeden. A mulatságokból maradj ki, korán feküdj le aludni, mert szükséged lesz másnap az energiára! Pihenéshez hallgass meg egy relaxációs zenét.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Ma briliáns, új ötleteid támadhatnak, amiket vétek lenne nem azonnal megvalósítani. Te mégis még rágódnál rajta, és morfondíroznál, hogy vajon tényleg jó ötlet-e? Legyél spontán, cselekedj érzésből és meglátod, hogy a siker nem fog elmaradni!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Váratlan látogatók toppanhatnak be hozzád, akik a szürke, fakó délutánodat és estédet sikeresen feldobják majd. Legjobb lenne, ha elhagynád a lakást, és elvinnéd őket egy pubba, vagy más beülős helyre.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Egészségügyi állapotodra fektess több hangsúlyt, és foglalkozz végre egy kicsit magaddal is. Az ellátandó feladataid teljesítése után, vesd bele magad a pihenésbe! Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy csak feküdj egész nap! Keress aktív, de mégis kikapcsolódást nyújtó lehetőségeket.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Könnyen az emberek bizalmába férkőzöl, és hamar megosztanak veled minden titkukat. Nem biztos, hogy mindig túl jó érzéssel tölt el téged, ha legféltettebb vágyaikba is bepillantást engednek. Egyre jobban nyomaszt a nagy lelki teher.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Válaszút elé fognak állítani, amire egyáltalán nem számítottál. Olyan gyorsan kell majd döntést hoznod, amire nem vagy felkészülve. Lehet, hogy majd át sem gondolod, hogy melyik a jobb lehetőség, csak érzésből döntesz.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Nagyon könnyen szórhatod ma a pénzt, ezért jobban teszed, ha elkerülöd a bevásárlóközpontokat, plázákat. Ha mégis szükségszerűvé válik a vásárlás, mert nincs otthon kenyér, vagy üdítő, akkor indulás előtt írj egy listát, és szigorúan ügyelj arra, hogy csak a felírt dolgok kerüljenek a kosaradba.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Ha eddig nem is játszottál szerencsejátékon, ma mindenféleképpen próbáld meg, mert nagyobb összeget nyerhetsz.  De persze csak óvatosan! Ezek után ünnepeld meg a szerencsédet, élvezd az élet adta lehetőségeket! Fortuna csak később látogat majd újra hozzád!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Egyszerűen döntésképtelenné váltál. Ebben a patthelyzetben, amiben most vagy, nem tudod, hogy milyen döntés lenne a számodra illetve környezeted számára a legkedvezőbb. Viszont azzal, hogy a szőnyeg alá sepred a problémát, még nem lesz megoldva!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Szemrevaló, ám felettébb felszínes ismerősöd kimutathatja a foga fehérjét. Talán nem is gondolnád róla, hogy mennyire kétszínű tud lenni. Jobban teszed, ha megszakítod vele a kapcsolatot, és nem engeded befolyásolni hangulatodat.

  horoszkop9

  Ajánló

  Heti Horoszkóp – Október 23-29.

  Bejelentették az idei MTV EMA első fellépőit

  Heti Horoszkóp – Október 16-22.