MENÜ
 • Horoszkóp – január 27.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Önzetlen szeretetben lesz részed! Párod mindent megtesz majd azért, hogy jól érezd magad, neked csak élvezned kell a körülölelő melegséget. Gondoskodó magatartásával bizonyítja újra neked, hogy mennyire szeret.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bika

  Hosszú, monoton nap vár rád! Az órák, mintha ólomlábon járnának. Csak ezt a napot bírd ki valahogy, utána úgyis kedvedre tudsz a hétvégén pihenni. Ne feledd! A kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Könnyen leled ma örömödet a vásárlásban, magában a pénzköltésben. Az apróbb dolgoknak jobban örülsz majd, sőt egyenesen törekszel majd arra, hogy valami kis csekély ajándékkal meglepd magad. A társasági életnek is kedvez a mai nap!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Úgy gondolod és látod, hogy a dolgok nagyon jó irányba haladnak, így nincs okod pánikra. Fontossá válik viszont a türelem és higgadtság! Készíts elő mindent a jövőre, hogy ne érjenek váratlan események.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A munkára való koncentráció nagyon nehezen fog menni ma. Minden pillanatban lesz valami ok, ami miatt a figyelmedet meg kell osztanod. Szedd össze magad, és amíg munkaidő van, addig mással ne foglalkozz! Ne húzd ki a gyufát a főnöködnél.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Elégedett és boldog leszel. A boldogságodat senki és semmi nem árnyékolhatja be. Igen, még a kollégák folyamatosan civakodása sem, annak ellenére, hogy máskor aktívan te is részese szoktál lenni a diskurzusoknak.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Valószínűleg magányra, egyedüllétre vágysz most. Kezeld ezt az igényedet óvatosan a munkahelyeden. Ha teheted, vegyél ki pár nap szabadságot, és foglalkozz végre csak magaddal. Nagyon rég nem volt időd magadra.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Magánéleti problémádon igyekszel majd felülkerekedni. Hajlamos vagy arra, hogy saját magadat beforgasd egy negatív spirálba. Erre most is meg van az esély. Húzd ki magad minél hamarabb a mélypontról, hogy elkezdhesd építeni az életedet.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Ügyelj jobban az emberekre, barátaidra, legyél tapintatos a társasággal szemben, ami nap, mint nap körül vesz téged. Ha így teszel, több embert képes leszel megdöbbenteni, és ne csodálkozz, ha elhagyja szájukat a „Te ilyen is tudsz lenni?” kérdés.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Egy olyan vitába keveredhetsz egy családtagoddal vagy közeli ismerősöddel, ami során mindent egymás fejéhez vágtok majd. Emiatt lesz is lelkiismeret fordulásod. A legfontosabb az, hogy magadnak megbocsáss a kimondott szavakért!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Neked a hétvége huszonnégy órával hamarabb kezdődik, azaz már ma pihenéssel és lazulással fogod tölteni az egész napodat. Mindezzel semmi gond, de ne feledkezz meg a kötelességeidről sem! A rád bízott feladatokat lásd el, majd utána indulhat a pihenés!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Kerüld a meggondolatlan és felelőtlen költekezést! Ha vásárolhatnékod támad, akkor értelmes dolgokat tegyél a kosaradba, amit később is tudsz majd hasznosítani. A pénzszórásnak nagyon kedvez a mai nap.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon