MENÜ
 • Horoszkóp – február 14.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Kövesd rendíthetetlenül céljaidat és vágyaidat, cselekedj azok szerint! Hiába a Valentin nap, nagy változások ma nem várhatóak, így lesz időd azzal is foglalkozni, amiben örömödet leled. Ha egyedülálló vagy, ragadd magadhoz kedvenc könyvedet is kuporodj a hálószoba egyik sarkába.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Egyik exed most Valentin nap miatt erősebben járhat a fejedben. Valószínűleg nagyon rég óta nem hallottál róla. Vedd fel vele a kapcsolatot, mindenféle magyarázkodás nélkül. Neki is, illetve neked is jól fog esni, hogy végre beszéltek.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Rendezd össze dolgaidat! Válogasd ki a régi, elnyűtt ruháidat! Végezz szelektálást a konyhában is, bár köztudott, hogy nehezen válsz meg feleslegessé vált holmijaidtól. Hidd el, a nagytakarítás után könnyebben találsz ruhát akár egy Valentin napi vacsorához!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Az öltözködés terén egy kicsit összezavarodott lehetsz, hogy miben is találkozz ma a pároddal. Gondold végig a mai napodat, vedd sorra, hogy milyen helyzetekbe kerülsz majd és ehhez megfelelően öltözz fel. Ne legyél gyerekes, hogy egy különleges alkalomra elmész tornacipőben!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Nagy szükséged van a szerelmi változásokra, ennek ellenére még várnod kell egy picit. Sajnos nem olyan ütemben történnek a dolgok, ahogy azt szeretnéd, így a Valentin napozás elmaradhat. Elő kell venned a türelmes énedet, hiszen tudod, rózsát terem.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Hiába a Valentin nap, és legszívesebben visszavonulnál otthon, mégis több helyen kell ma majd bizonyítanod a türelmedet és jóindulatodat. Ha az utcán sétálva látsz tanácstalan embereket, akiknek segítségre van szükségük, akkor ne gondolkozz! Lépj oda és ajánld fel segítségedet!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Ha lesz időd, mindenféleképpen menj venni egy kaparós sorsjegyet, vagy játsz valamilyen szerencsejátékon, ugyanis ma melléd áll Fortuna, és könnyen juthatsz pénzhez. A párkapcsolatodban is szerencsés leszel, olyan magaslatok élhetsz meg ezen a Valentin napon, mint még soha.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Próbáld meg megtalálni az örömöt Valentin napon is a munkádban, hogy az a napi nyolc-tíz óra ne szenvedés legyen, hanem sokkal inkább egy kikapcsolódás számodra. Fura a munkát kikapcsolódásként emlegetni, de működőképes!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Egyik ismerősöd segítségedet kérheti. Mielőtt gondolkodóba esnél, hogy támogasd-e a nehéz helyzetében, jobb, ha eszedbe jut, hogy te is számíthatsz rá bármikor, bármilyen helyzetben. Ne gondolkozz hát te sem, légy segítségére, főleg, amikor a szerelmesek napján amúgy is kiemelkedően jó a kedved!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A jó pap is holtig tanul, így neked sincs semmi szégyellnivalód abban, ha most akarsz elkezdeni egy tanfolyamot, vagy bármilyen képzésre beiratkozni. Nyugodtan fejleszd magad és lépj magasabb szintekre! A lehetőségek is annál jobbak lesznek! A Valentin nap számodra nem okoz különösebb fejtörést.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Ha már most egy utazást szeretnél szervezni a későbbiekre és ezzel meglepni Valentin napra a párod, akkor is mindenféleképpen beszéld ma át a célállomást vele. Jól gondold meg, hogy melyik lehetőséget választod! Szervezz meg mindent időben ahhoz, hogy felejthetetlen élményben legyen részed.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el, fel a fejjel, Valentin nap miatt sem depizz!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon