MENÜ
 • Horoszkóp – december 5.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Végre pihenhetsz és tv nézésre, valamint olvasásra szánhatod az idődet. A vacsorát se bízd a véletlenre, ma minden adott egy jó kis étel kikísérletezésére.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A mai napon kiderül, hogy mennyire vagy jó a konyhában. Ha eddig nem tudtál a családdal a konyhában együtt dolgozni, akkor a következő pár órában igazán nehéz dolgod lesz, hiszen minden téren összeütközésekbe fogsz esni. Próbáld meg leküzdeni az egódat!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Életed alakításában aktívan vegyél részt és ne engedd, hogy mások irányítsanak téged! Hajlamos vagy arra, hogy meghunyászkodj mások előtt, és egyszerűen tűrd, hogy befolyásolnak vagy irányítanak téged. Vegyél erőt magadon és legyél a saját magad ura!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A számadás napja várható számodra, amikor egy picit megállsz majd, kiszakadsz a nagy rohanásból, és visszatekintesz a múltba. Leellenőrzöd, hogy mi az, amit jól csináltál, mi az, amit máshogy kellene a jövőben. Ha a jövőben ezek tudatában cselekszel, akkor learatod a babérokat!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Ne állj le pletykálni! Kerüld el a szószátyár társaságot, és vesd bele magad a temérdek munkába. Nem csak időt vesztegetsz el, ha beállsz a pletykakörbe, hanem még bajod is származhat belőle. Egy-két barátot elveszíthetsz.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A hatalmas belső energia, ami benned van, hegyeket is képes megmozgatni. Ennek ellenére ma a megértő és gyengéd énedet kell előtérbe venni. Nem haragudj huzamosabb ideig senkire, ugyanis a harag csak téged pusztít!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  Nagyon fárasztónak ígérkezik a mai napod. Hosszúnak fogod érezni, és alig várod már a délutáni pihenést. Próbálj minden munkát délután elfelejteni, inkább a pihenésre koncentrálj.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Kerüld a meggondolatlan vitatkozást. Ha mégis vitatkozhatnékod van, inkább értelmesen gondold végig, mi is bosszant valójában. Nem feltétlenül kedvez a mai nap a cirkusznak.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Jó lehetőség a mai nap arra, hogy érzelmileg feltöltődj. Mostanában a szerelmi és magánéleti dolgaid miatt a padlón voltál, de most sikerülhet újra két lábra állnod. Tedd félre az aggodalmaskodást és kezdj cselekedni!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben is tapintható. Ma minden csak az érzelmekről, a szerelemről, a párkapcsolatról, egyszóval a rózsaszín ködről fog szólni. Ne lepődj meg, ha párod a megszokottnál kedvesebb lesz veled.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Gondolataid fognak egész nap eluralkodni rajtad. Egy kisebbfajta álomvilágban éled majd le a napodat, és ha szólnak vagy kérnek tőled valamit, nem biztos, hogy észreveszed majd. Ebből adódhatnak még félreértések. Ébredj fel!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Lassíts és vegyél vissza egy picit abból a lendületből, ami benned van. Ha tanácsokat kapsz másoktól, akkor ne csak legyints rájuk, hanem szívleld meg ötleteiket, és próbáld meg beépíteni az életedbe. Mindegyik csak építő kritika lesz!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon