MENÜ
 • Horoszkóp – december 14.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Ne kerülgesd a forró kását! Térj azonnal a lényegre, vágj a dolgok közepébe! Nincs annál idegesítőbb, mikor valaki köntörfalaz és titkolózik. Te se tegyél így, máskülönben hamar ki fogod húzni a gyufát.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A változás szelét mindenki megérzi a munkahelyén. Te sem vagy képes a feladataidra koncentrálni. Kollégáiddal együtt várod a híreket, ami téged nagyban érint. Pánikra semmi ok, semmi rossz hírt nem fogsz kapni!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Vigyázz egészségedre, táplálkozz helyesen! Ha sokáig nem is tudod tartani az étrendedet, legalább a mai napon figyelj rá! Legyél kitartó! Az egészséged hálás lesz, ha most elkezdesz törődni az életed alakulásával.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Mozogj és legyél minél több időt a friss levegőn! Korán menj haza és egy könnyű vacsorát követően feküdj le! Az esti programoknak ma nem kedveznek a csillagok állása, inkább az alvásnak.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  A háziállataidra, kis kedvenceidre vigyázz a mai napon kiemelt fontossággal! Add meg nekik azt a törődést, mit igényelnek. Ők azok, akik a legrosszabb pillanatokban egy odabújással, dorombolással, vagy ártatlan tekintettel levesznek a lábadról.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  A nyers és lekezelő beszéd, amit veled szemben néhány ember megenged, igencsak kiverheti a biztosítékot. Mielőtt támadásra támadással reagálnál, egyszerűen ne vedd fel az ő modorukat. Így tudsz leginkább visszavágni nekik!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Magánéleti változást tapasztalhatsz. Mielőtt máris pánikba esnél, megnyugtatlak. A szerelmi szálaidban csak előrelépés várható, és olyan közelségbe is kerülhetsz pároddal, mint még soha. A pénzügyek terén egy kisebb váratlan kiadás lehet.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Ha mélyponton érzed magad, akkor a legjobb gyógyír az, ha barátaiddal töltöd a szabadidődet! Keresd a társaságukat! Ha sajnos velük nem tudsz találkozni, akkor a családtagjaidra nyugodtan számíthatsz. Minden jóra fog fordulni!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Mielőtt extra feladatokat veszel a válladra, gondold át a saját feladataidat, napirendedet. Nem biztos, hogy bírni fogod a terhelést! Törődj inkább egészségeddel és családoddal, ahelyett, hogy megint órákat túlórázol.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Akár még a mécses is eltörhet, amikor már annyira mélyponton vagy, hogy úgy érzed, semmi sem sikerül. Bármibe kezdesz, ma nem tudod sikerre vinni. Ez a kudarcélmény akkora feszültséget, és rossz érzést kelt benned, könnyen meglehet, hogy a legváratlanabb helyzetben egy hiszti rohammal törsz ki.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Minden erőddel azon leszel, hogy több pénzed legyen, a most kissé szűkös pénztárcádban. Egy-két álláshirdetést is átolvashatsz, és lehet, hogy ismerőseidet is zargatod majd, hogy nem-e tudnak valami lehetőségről. Mielőtt túlvállalnád magad, jobban jársz, ha inkább átnézed a kiadásaidat. Többet meg tudnál spórolni, mint gondolod!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Írj levelet annak a rokonodnak, aki annyira hiányzik már neked, vagy próbáld meg valamilyen úton, módon újra felvenni vele a kapcsolatot, mert később nagyon fontos lehet a számodra. A késő bánat ebben az esetben nem jó megoldás.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Szabó Győző a bárányra gyúr

  Bulvár
  dec. 7., péntek

  Ők A Dal 2019 indulói

  Bulvár
  dec. 4., kedd

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Bulvár
  nov. 6., kedd

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!

  Elkészült a Balaton Sound aftermovie-ja