MENÜ
 • Horoszkóp – december 13.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Táplálkozz rendszeresen, ma kizárólag csak könnyű ételeket vegyél magadhoz! A kiegyensúlyozott étkezések alakodon, kisugárzásodon is meg fognak látszani. Nem mindegy, hogyan érzik magukat az emberek körülötted.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Feladataidat végezd el a lehető leghatékonyabb módon! A nap végén kiderülhet, hogy titkon minden mozdulatodat figyelték feletteseid. Jobb előre félni, mint később megijedni. Legyél mindig résen! Figyelj magadra!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Legyél megértő és türelmes, amikor egy probléma felüti a fejét az életedben. Sőt! Ne problémaként tekints rá, hanem kihívásként. Ezen kívül ne feledkezz meg barátaidról sem, hiszen az utóbbi időben nagyon kevés időt tudtál rájuk szánni. Ma pótolhatod!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Miért érzed úgy, hogy az egész világ ellened játszik? Bárki szól hozzád ma, az kétszer is meg fogja gondolni, hogy mondjon-e legközelebb bármit is. A nyers stílusoddal eltávolíthatsz magad mellől mindenkit.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Több kreatív ötleted is támadhat ma, amire érdemes odafigyelned! Ne seperd a szőnyeg alá az érkező ihleteket, inkább vesd lapra azokat, hogy el ne felejtsd. Most egy jó ötlet, akár aranyat is érhet!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Vedd észre időben a veszélyt! Ne legyél meggondolatlan, kerüld a hamar meghozott döntéseket. Különben hosszú ideig viselni fogod felelőtlenséged következményeit. A barátaid segítségére ma is számíthatsz majd.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Jobb, ha kerülöd a tömeget, sok ember társaságát! Ha ellenkezőleg cselekszel, elképzelhető, hogy olyan emberek társaságát élvezed majd, akikére egyáltalán nem vagy vevő. Kerüld el inkább a kínos szituációkat!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Szerencse, szerencse és harmadjára is szerencse! Bármibe kezdesz, szinte garantált, hogy munkádat majd siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e? Adj bele anyait és apait és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  A mai nap örömöt, és boldogságot tartogat a számodra. Kitűnő hangulatodban leszel, az idő is úgy fog telni, hogy észre sem veszed. Semmi és senki nem köphet ma bele a levesedbe. Az este során bátran menj társaságba.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egy olyan személy, akivel kölcsönösen nem vagytok egymásnak szimpatikusak, tehet ma neked keresztbe. Az ebből adódó kellemetlenségek, félreértések szerencsére hamar tisztázódnak majd, de mire a dolgok végére jársz, pár felesleges kört meg kell, hogy tegyél.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Valószínűleg hosszú út előtt állsz. Egy új kihívás van előtted, aminek teljesítéséhez sokat kell tanulnod. Az utolsó pillanatban még nemet mondhatsz. A szociális életednek kedvez a csillagok állása, használd ki a hatását!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ugyan a munkahelyeden semmi nem idegesít majd fel, de hazaérve máris találni fogsz okot arra, hogy idegeiddel játssz. Párod hűséges, mégis folyamatosan kételkedsz benne. Próbáld meg visszahozni a bizalmat közétek, és megmenteni a kapcsolatot a féltékenységháborútól.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon