MENÜ
 • Horoszkóp – december 1.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Személyiségedhez tartozik az, hogy jóindulatú és kedves vagy az emberekkel. Hajlamos vagy arra, hogy mások érdekeit előrébb helyezd a sajátodnál. Próbáld meg ma mégis a saját akaratodat érvényesíteni, anélkül, hogy bárkit is megbántanál!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Ha pletykákat indítasz el, gondolj a következményeire is. Nem mindig fenékig tejfel az élet. Ha pedig ráteszel egy lapáttal, ne csodálkozz, ha egyik pillanatról a másikra pokollá változik a mai napod. Gondold át!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Egy baráti viszonyod már nem olyan, mint régen volt. Szeretnéd, ha újra napi kapcsolatban lennétek és sikerülne kialakítani a régi, belsőséges viszonyt újra. Keresd fel az adott személyt, legyél vele őszinte, és sikerülhet nyélbe ütni célodat!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Harcolj magadért és az igazadért! Ne engedd, hogy párod különböző apróságok miatt téged tegyen felelőssé. Egy kapcsolat két emberről szól. Ha valami nem úgy működik, az mindkettőtök hibája, nem csupán a tiéd.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  A párkapcsolatodban végre egy komoly és velős beszélgetésben lesz részed. Nagyon rég beszéltél már ilyen őszintén pároddal. Itt lesz a lehetőség arra, hogy minden problémát vagy zavaró tényezőt megbeszélj vele, ami zavar.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Legyél pontos, ma minden helyzetben! Az esetleges késesek nem tesznek jót a hírednek. Igyekezz kellemes benyomást kelteni mindenkiben. Ehhez pedig szervesen kapcsolódik az, hogy figyelsz a határidőkre, időpontokra!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Érdemes új lehetőségek után kutatnod, mert ma nagyon könnyen akadnak majd a horgodra. Nem kell annyira görcsösen akarnod a változást. A lazább, kötetlenebb hozzáállás hamarabb meghozza majd a gyümölcsét!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Az a fránya szerelem ma mindent összezavarhat. Legszívesebben otthon lennél pároddal, hogy megnézzetek egy jó filmet természetesen egy rozé társaságában. Ehelyett beindul a mókuskerék, jön az egész napos munka, végül a pihenés, amit a nagy hajtás miatt, lehet, hogy nem is tudsz annyira élvezni. Mivel a szerelmi mutatók az egekbe szöknek, a fáradtság ellenére nem egy unalmas este elé nézel.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Pénzügyeidet kezeld óvatosan! Legyél körültekintő, szakértővel egyeztess a mostani lehetőségeidről és terveidről. Ne menj bele úgy új dolgokba, hogy előtte egy hozzá értő személlyel ne konzultáltál volna. Jobb félni, mint megijedni!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Lehet, hogy az érzelmeid már nem olyanok párod felé, mint korábban voltak. Ha valóban így van, akkor ne hezitálj, és ne csapd be sem saját magadat, sem párodat. Dönts a kapcsolatotok sorsáról egyszer, s mindenkorra!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Otthonodban egy-két elektronikai eszköz bemondhatja az unalmast. Mielőtt azonnal újat vásárolnál, nézesd meg egy szerelővel, hogy nem lehet-e még lelket lehelni beléjük. Ne állj magad szerelőnek, mert baleset érhet!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A csillagállásból kifolyólag kissé türelmetlen vagy. Ez nem jellemző rád. Így sokan csalatkoznak reakcióidon. Korán térj haza, és maradj a négy fal között, mert benne van a pakliban, hogy még este is megbántasz másokat.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon