MENÜ
 • Horoszkóp – április 24.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A pároddal egy szokásos vitát élhetsz meg, aminek oka most a romantika lesz. Míg te szeretnél egy csöndes, kettesben töltött estét tölteni pároddal, addig ő legszívesebben már bedőlne az ágyba és aludna. Hisztis éned előjön és a biztosítékot is kivered majd.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Úgy érezheted, hogy beleragadtál a mindennapok mókuskerekébe, amiből nincs kiút. A mai napod egy szokásos, dolgos hétköznap lesz, ami miatt egy kicsit lehangolt leszel. Szeretnél már jó ideje kiszakadni a monotonitásból és olyan kreatív dolgokat csinálni, amiben örömödet leled. Akkor vágj bele! Mi tart vissza?

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Egy régebbi projektedet, vagy feladatodat ma végre sikeresen lezárhatod. Megkönnyebbülés lesz számodra, hogy most már egy teherrel kevesebb nyomja a válladat. A sikerből fakadó öröm viszont az egész napodat bearanyozza. Hogy kinek köszönheted? Magadnak!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Eljött az ideje egy kiadós utazásnak. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatodba! Vegyél majd ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Minden készen áll ahhoz, hogy megvalósítsd céljaidat, álmaidat. Vedd kezedbe a sorsod irányítását és indulj el a tettek útján. Ugyanis csak ezek kellenek ahhoz, hogy minden a terveid szerint alakuljon. Meg fogod tapasztalni, hogy az élet varázslatos.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Ha bármilyen pénzügyi terved van, akkor ne késlekedj, vágj bele most a megvalósításba! A mai napon különböző anyagi sikereket érhetsz el, ezért jobban teszed, ha még ma megülöd a lehetőségeket. Magánéletedet se hanyagold majd el!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A szerelem körül forog szinte minden gondolatod. A terveket szövögeted, házasságon gondolkozol. Gondold át többször, jól fontold meg, hogy milyen lépésekre akarod elszánni magad, mert a késő bánat nem lenne szerencsés!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Egy váratlan esemény teljes mértékben felboríthatja a délutánod nyugalmát. Arra számítanál, hogy végre ki tudod pihenni a dolgos délelőtt fáradalmait, de egy rokon, családtag érkezése mindent a feje tetejére állít. A tartalmas beszélgetés viszont kárpótol majd.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A váratlan események felpörgethetik a napodat és olyan új kihívások elé állíthatnak, amire nem is számítottál. Szembe kell nézned majd egyik félelmeddel is. Biztos lehetsz benne, hogy amennyiben sikeresen teljesíted az új feladatokat, akkor a siker sem fog elmaradni.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak

  Gyermekeiddel töltheted a mai napod nagy részét. Szinte nincs olyan pillanat, mikor ne igényelnék a figyelmet, a törődést. Próbálsz nekik mindent megadni, ami így is van rendjén. Ha egyedül nem bírod, hívd családtagjaidat, hogy segítsenek!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni, ezért érdemes lesz odafigyelned az érkező lehetőségekre. Ne szalassz el egy alkalmat sem, a jobb anyagi helyzet teremtésére. Amit ma elérhetsz, ne halaszd holnapra.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Végre rád mosolyoghat Fortuna. Az istennő egész nap veled lesz, így szinte minden területen érhetnek apró szerencsék. A pénzhez jutás is benne van a pakliban, így érdemes kísértened a szerencsédet, akár egy sorsjeggyel.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon