MENÜ
 • Horoszkóp – április 21.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Barátaid hiába akarnak ma szórakozni hívni, jobban teszed, ha otthon maradsz a fenekeden. A mulatságokból maradj ki, korán feküdj le aludni, mert szükséged lesz másnap az energiára! Pihenéshez hallgass meg egy relaxációs zenét.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Ha este szórakozni hívnak, akkor egy percig se gondolkozz a válaszon. Természetesen ne éjszakába nyúlóan bulizz, hanem inkább csak egy pubba, vagy klubba üljetek be, ahol egy-két ital társaságában megbeszélheted azt, amit a munka, vagy az iskola miatt nem tudtál.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A csillagok állás kifejezetten kedvez ma az anyagi dolgoknak. Üzleti tárgyalásokat, hivatalos ügyek intézését érdemes a mai napra időzítened, ha minél kedvezőbb eredményt szeretnél a magadénak tudni. A lehetőségek terén pedig legyél szemfüles!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Semmi veszteség nem érhet ma, csak előrelépés, gyarapodás, bőség. Ha így is állsz hozzá a naphoz, akkor még egy lapáttal, magával az érzéssel hozzá tudsz tenni ahhoz, hogy tényleg teljesen boldognak érezd magad.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Szinte már tapintható lesz az a feszültség, ami a mai napon a családodra nehezedik. Az egyik rossz tulajdonságod ma nagy bajba sodorhat, miszerint hamarabb jár a szád, minthogy gondolkodnál. Olyan dolgokat mondhatsz ki, amik nagy port kavarnak majd. Próbálj meg inkább csöndben maradni!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Vásárolj kozmetikumokat, ruhákat és szép ékszereket! A mai nap legyen a tiéd, és élvezd! Ha van munkád, akkor teljesítsd a feladataidat minél hamarabb és ugorj fejest a vásárlásba! Óvatosan! A költekezésnek is tudni kell határt szabni!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Add főnökeid tudatára, hogy a képesítésednek megfelelő bérért kívánsz dolgozni. Ne add magad olcsón! Talpraesettségeddel, magabiztosságoddal eléred a céljaidat. Csak legyél kitartó és mindent elérsz!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az apróságok kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson! Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Bármilyen problémád adódik a munkahelyeden, beszéld meg azzal, akit érint. Annál rosszabb nincs, mikor te is és ő is a saját levetekben forrtok. Legyél egyenes, állj elé, és mondd el a problémáidat! Megértő lesz veled.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Füledbe juthat, hogy valaki felettébb érdeklődik irántad. Mielőtt elbíznád magad a titkos hódolód miatt, járj utána jobban a hallottaknak. Ha a meglepetés erejével szeretnéd, hogy hasson, akkor várd ki, míg ő bukkan fel!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Legyél óvatos minden életterületen és ne menj fejjel a falnak! Igaz, a mai nap szinte szíved szerint azonnal neki mennél mindennek, de próbáld meg ép ésszel átgondolni, hogy van-e realitása az adott dolognak, vagy sem.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A javítani való háztartási gépekhez hívj szerelőt! Ne akard a szakember munkáját te elvégezni, vagy párodra bízni! Bizonyára van számos más feladatotok is, inkább koncentráljatok arra! A tervezés fontos lépés!

  horoszkop8

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Exkluzív interjú Szent-Györgyi Albert feleségével

  Nemzetközi sztárdömping a Soundon

  Eurovíziós exkluzív: A győztes köszönőbeszéde