MENÜ
 • Hónapokat várhat lakására a VV győztese

  A ValóVilág5 győztese valószínűleg ara számít majd, hogy a játék után már új lakásba költözhet. A dolgok azonban sokkal lassabban haladnak, mint azt tervezték. A verseny hamarosan véget ér, a nyereménylakás azonban még félkész állapotban sincs.

  Természetesen a lakás mellé jár a havi egymillió forint és egy vadonatúj autó, ami azért nagyban kompenzálhatja ezt a “kis” késést. A lakás az újpalotai lakóparkban épül, ahol nem feltétlen csendes, nyugodt környezet várja majd a győztest. Előfordulhat, hogy minden nap elrobog az ablaka alatt a bukaresti expressz, vagy épp a közeli forgalmas felüljárón tülkölő betonkeverőkre ébred. A nyereményként kiválasztott lakópark ugyanis nem épp a legkellemesebb fekvésű, bár a lap szerint akadnak lakásai, amik normálisabb, kertesházas zónára néznek.

  Ami a legnagyobb gond azonban, hogy a ház építése még sehol sem tart, csak a nyers betonváz van meg némi ablakozással. “Az ingatlan piaci értéke 21 millió forint, tartozik hozzá a mélygarázsban egy parkolóhely is” – magyarázta a vélhetően csak hónapok múlva elkészülő lakás előnyeit Szűcs Gyula, az üzemeltetőcég egyik értékesítője.

  A tervek szerint a győztesre egy 52 négyzetméteres lakás vár, melynek ablakai a belső udvarra néznek majd. Hogy mit gondol az előző széria nyertese minderről? A fura modorú Alekosz nyíltan megfogalmazta, hogy magasról tesz a következő szerencsés sorsára. . Elmondása szerint Érden lakik, csak néha néz be a kéróba, és esze ágában sincs kiadni albérletnek. “Lehet, hogy nyitott embernek tűnök, de egyáltalán nem vagyok az, ha a tulajdonomról van szó. Eszem ágában sincs odaadni bárkinek akár egy napra is! Ez nem egy menedékhely” – nyilatkozta Alekosz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon