MENÜ
 • Heves érzelmek okozzák ájulását

  Sírnia és nevetnie is tilos annak a brit édesanyának, aki ritka betegsége miatt ájultan esik össze minden heves érzelemnyilvánítástól.

  Kelly Timson egy kataplexia nevű kórtól szenved, amelynek következtében a leghétköznapibb érzelmek is bénult állapotot váltanak ki nála.

  Az asszony naponta átlag húsz rohamon esik át, és kiegészítő betegségként narkolepsziában is szenved, vagyis a legváratlanabb pillanatokban képes mély álomba zuhanni. Kelly most attól fél, hogy betegségét két kisfiára, az ötéves Charlie-ra, és a két éves Ronnie-ra is átörökítette.

  “Amikor rohamom van, mindent hallok és látok, de képtelen vagyok mozdulni” –nyilatkozta Kelly. – “Ez eltarthat pár percig, de akár egy óráig is, emiatt nem vigyázhatok egyedül a fiaimra. Vígjátékot sem merek nézni, vagy elmenni egy buliba, mert a nevetés vagy a túlzott mulatozás is kiválthatja ezt az állapotot.”

  Kellyre felváltva vigyáz édesanyja és bátyja, még éjszakára sem maradhat egyedül, egyszer ugyanis majdnem megfulladt, miután arcát a párnába fúrva bénult le csaknem negyedórára.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon