MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – Május 20-21.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A vasárnapi összejövetelre mindent precízen elő fogsz készíteni, ám azzal elfelejtesz számolni, hogy bármikor bármi a képbe jöhet. Ha egy apró kis gikszer érkezik, máris pánikba esel és teljesen lefagysz. Nyugodj meg, tervezz újra!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Az egész hétvégédet a béke fogja áthatni és végre részed lesz egy olyan harmonikus hétvégében, ami már rég nem volt. Sem családon belül, sem a barátok körében nem várható olyan esemény, ami mindent feje tetejére fordítana.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  A szombati napod jól indul, főleg azért, mert kicsattansz az erőtől, az energiától, jó a kedved és minden apró nehézségen könnyedén átlépsz. Egy kirándulás és a friss levegő kreatív ötletek megfoganását segítené!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Egész héten a munka hőse voltál, folyamatosan robotoltál, így megérdemeled, hogy ez a hétvége csak a pihenésről szóljon. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, készíts a szájízednek megfelelő ételeket. Egy szóval: kényeztesd magad!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Otthoni tennivalóidból bőven van, ám ezekkel hamar tudsz végezni, ha tényleg odafigyelsz. Ne engedd, hogy gondolataid ezerfelé cikázzanak! Legyél megfontolt és céltudatos, hogy minél több szabadidőd legyen a hétvégére!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Nagyon ügyesen oldottad meg egész héten a gondokat, így ezen a hétvégén csak egy feladatod lesz: kipihenni ezeknek fáradalmait. Ha ez nem sikerül, arra vigyázz, hogy ne ess túlzásba! Ne fáraszd le magad még jobban!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  Még a hétvégén is olyan szerencse érhet, amire egyáltalán nem számítottál, sőt elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz. Ha mással nem, a hétvégi bevásárlásnál spórolhatsz nagyokat az ügyesen megválasztott termékekkel.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  A következő két nap rengeteg pihenést és kikapcsolódást tartogat a számodra, ami a megpróbáltatások után igazán kellemesen fog esni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a két nap csak rólatok fog szólni, a vibrálás még erősebb lesz!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Túlbuzog majd benned az energia és egész hétvégén le sem lehet majd lőni. Mint akit felhúztak, úgy fogsz tüsténkedni mindenhol. A családodat pedig egy ínycsiklandó ebéddel fogod levenni a lábukról. Állj készen a bókok bezsebelésére!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Olyan dolgok, témák végére tudsz pontot tenni, amik már régóta érdekelnek. Legyél megfontolt és óvatos! Továbbá olyan ötleteid támadhatnak ebben a két napban, amiket mindenféleképpen írj le! Később jól fognak jönni.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Egy olyan üzleti, vagy pénzforrási lehetőség érkezhet hozzád a hétvégén, amire nem is számítottál. Tény, azt mondják, hogy a hamar munka ritkán jó, de sok pénzt, most valóban kevés munkával tudsz majd szakítani.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Légy őszinte magadhoz és barátaidhoz, ismerd be bátran, hogy sokkal előrébb helyezed mostanában a munkádat, mint bármi mást. Ne feledd azt, hogy a jó eredményekhez részben szeretteid adják a biztos lelki hátteret! Pihenj hétvégén, hiszen dolgos hét vár rád.

  horoszkop9

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Visszalépett A Dal 2018 egyik zenekara

  Bulvár
  dec. 9., szombat

  Ők nyerték a Comet 2017 üstököseit

  Bulvár
  dec. 9., szombat

  Ők A Dal 2018 jelöltjei

  Bulvár
  dec. 6., szerda

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Ricco&Claudia így dolgozták fel a Faktort

  Vecsei H. Miklós a missziójáról mesélt

  Heti Horoszkóp – December 11-17.