MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – Június 17-18.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Vedd észre, hogy mi zajlik körülötted! Egy új személy érkezhet az életedbe akár már most hétvégén is, akinek a közeledését kár lenne visszautasítanod. Ha nem is lesz belőle párkapcsolat, egy új barátra tehetsz szert az ő személyében.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Könnyed leszel, és a feszültség egy pillanatig sem fog meglátszódni rajtad. Ugyan belül forronghatsz, akár egy vulkán, de ezt ügyesen fogod leplezni. Ne lepődj meg, ha a hétvégén több ismerősöd, barátod is megfordul otthonodban!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Egy kellemetlen helyzet miatt az egész hétvégéről rossz lehet a benyomásod. Ha sikerül túllépni a kezdeti akadályokon, félreteszed a kudarcokat és csak a jövőre koncentrálsz, akkor még megmenthető a dolog.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A hétvégét pároddal közösen, romantikus körülmények között töltöd majd. Hogy utóbbi azt jelenti, hogy kihozzátok az otthoni légkörből a maximumot, vagy elutaztok egy wellness hétvégére, az csak azon múlik, hogy mi a fontosabb. Az együtt töltött idő, vagy maga a helyszín? Valószínűleg az előbbi mellett döntesz majd.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Könnyen keveredhetsz hétvégén vitába pároddal, ám fontos, hogy ne támadd le, ha valamit nem úgy csinál, ahogy az neked tetszik. Próbáld meg más szempontból figyelni a dolgokat, megérteni az ő nézőpontját is!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Egy mozgalmas, aktív hétvége vár rád, amikor egy perced sem lesz unatkozni. Olyan programokon vehetsz részt, akár baráti társaságoddal, akár családoddal, amik aktív kikapcsolódást nyújtanak majd. Ha túrázni indulsz, tájékozódj előtte, hogy minden felszerelésed meglegyen.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Annak ellenére, hétvége révén nem várnád, hogy bárminemű változás álljon be anyagi helyzetedbe, mégis érhetnek meglepetések. Elképzelhető, hogy olyan üzleti lehetőségről hallasz majd, ami annyira felkelti érdeklődésedet, hogy nem bírsz majd hétfőig várni, és már most mindent tudni akarsz róla. Lehet, hogy megfogod az isten lábát?

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Lelki problémáid miatt az egész hétvége egy kicsit az önsajnáltatásról és sebeidnek a nyalogatásáról fog szólni. Egy kicsit nyisd ki a szemedet, és vedd észre, hogy nem várhatod el azt, hogy az egész család téged rajongjon körül. Állj a sarkadra és küzdj meg a saját gondjaiddal!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Eljött a tisztázás időszaka! Ha bárkivel rossz viszonyban van, akkor a hétvégén feltétlen vedd fel vele a kapcsolatot és próbáljátok tisztázni a helyzeteteket. Biztos lehetsz benne, hogy alapjában véve egy bolhából elefántot csinálás szituációról van szó.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Szükséged lesz egy kis magányra és egyedüllétre ahhoz, hogy valójában ki tudd pihenni a mögötted lévő dolgos napok fáradalmait. Hiába volt még egy könnyebb nap is a héten, mégis sokkal levertebbnek érzed magad, mint egyébként. Egyszerűen kell a pihenés neked is.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A hétvégét élvezned kellene és nem a problémákon őrlődni. Hiába a két nap pihenő, ilyenkor is azon agyalsz, hogy hogyan tudsz még többet kihozni az anyagi helyzetedből. Tegyél félre mindent, és ezt a hétvégét szánd hasznos dolgokra!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  A következő két napban rendkívül érzékeny leszel. Ne csodálkozz, ha egy-egy ironikus megjegyzés miatt máris a százas zsebkendőt szorongatod majd és törölgeted könnyeidet az arcodról. Próbálj meg erősebb lenni!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon