MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – Április 22-23.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Olyan dolgok, témák végére tudsz végre pontot tenni, amik már rég óta érdekelnek. Legyél megfontolt és óvatos! Továbbá olyan ötleteid támadhatnak ebben a két napban, amiket mindenféleképpen írj le! Később jól fognak jönni.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Még a hétvégén is olyan szerencse érhet, amire egyáltalán nem számítottál, sőt elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz. Ha szoktál szerencsejátékon játszani, akkor feltételen tedd meg ez alatt a két nap alatt is, mert elképzelhető, hogy pár kaparás után, egy busásabb összeg üti a markodat.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A következő két nap rengeteg pihenést és kikapcsolódást tartogat a számodra, ami a megpróbáltatások után igazán kellemesen fog esni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a két nap csak rólatok fog szólni, a vibrálás még erősebb lesz.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  A szombati napod jól indul, főleg azért, mert kicsattansz az erőtől, az energiától, jó a kedved és minden apró nehézségen könnyedén átlépsz. Egy kirándulás és a friss levegő kreatív ötletek megfoganását segítené!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Légy őszinte magadhoz és barátaidhoz, ismerd be bátran akár most hétvégén, hogy sokkal előrébb helyezed mostanában a munkádat, mint bármi mást. Ne feledd azt, hogy a jó eredményekhez részben szeretteid adják a biztos lelki hátteret!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A vasárnapi összejövetelre mindent precízen elő fogsz készíteni, ám azzal elfelejtesz számolni, hogy bármikor bármi a képbe jöhet. Ha egy apró kis gikszer érkezik, máris pánikba esel és teljesen lefagysz. Nyugodj meg, tervezz újra!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Otthoni tennivalóidból bőven van most hétvégén is, ám ezekkel hamar tudsz végezni, ha tényleg odafigyelsz. Ne engedd, hogy gondolataid ezerfelé cikázzanak! Legyél megfontolt és céltudatos, hogy minél több szabadidőd legyen a hétvégére!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Az egész hétvégédet a béke fogja áthatni és végre részed lesz egy olyan harmonikus hétvégében, ami már rég nem volt. Sem családon belül, sem a barátok körében nem várható olyan esemény, ami mindent feje tetejére fordítana.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Egy olyan üzleti, vagy pénzforrási lehetőség érkezhet hozzád a hétvégén, amire nem is számítottál. Tény, hogy azt mondják, hogy a hamar munka ritkán jó, de sok pénzt, most valóban kevés munkával tudsz majd szakítani.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egész héten a munka hőse voltál, folyamatosan robotoltál, így megérdemeled, hogy ez a hétvége csak a pihenésről szóljon. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, készíts a szájízednek megfelelő ételeket. Egy szóval: kényeztesd magad!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Túlbuzog majd benned az energia és egész hétvégén le sem lehet majd lőni. Mint akit felhúztak, úgy fogsz tüsténkedni mindenhol. A családodat pedig egy ínycsiklandó ebéddel fogod levenni a lábukról. Állj készen a bókok bezsebelésére!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Nagyon ügyesen oldottad meg egész héten a gondokat, így ezen a hétvégén csak egy feladatod lesz: kipihenni ezeknek fáradalmait. Ha ez nem sikerül, arra vigyázz, hogy ne ess túlzásba! Ne fáraszd le magad még jobban!

  horoszkop8

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  George Clooney apa lett!

  Bulvár
  jún. 6., kedd

  Anger Zsolt Szegeden arcoskodik + Videó!

  Bulvár
  máj. 25., csütörtök

  Televízió

  Amanda Bynes újra képernyőn?

  Televízió
  jún. 11., vasárnap

  Megvannak a 2017-es MTV Movie & TV Awards nyertesei

  Televízió
  máj. 8., hétfő

  Selena Gomez nagy kérdést válaszolt meg

  Televízió
  máj. 7., vasárnap

  Ajánló

  Pásztor Anna tanácsai a másnaposságra

  Csernus Imre befejezte a praxisát

  Heti Horoszkóp – Június 26 – Július 2.