MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Május 15-21.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Összpontosítsd minden energiádat a munkára, a pénzügyekre, ugyanis ellenőrzések vehetik kezdetüket munkahelyeden. Fontos, hogy mindent 100%-osan végezz el, minden a legnagyobb rendben legyen, hogy később se te, se a munkáltatód ne üsse meg a bokáját, egy elírt papír, vagy nem jól kitöltött jelentés miatt.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Magányosság és elhagyatottság az, ami most jellemzi az életedet. Nem annyira pörgős az életed, mint ahogy azt valójában szeretnéd, sőt úgy gondolod, hogy a világ is összeesküdött ellened – pedig nem! Vedd észre, mennyi ember áll melletted és támogat a nehéz helyzetekben, amikor fontos, akár rizikós döntéseket kell meghoznod.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Szerelmi életedben most felkavarhatja az állóvizet egy személy érkezése, amelyre már lehet, titokban számítottál is. Ha jelenleg szingli vagy, akkor ne várj tovább, itt a remek alkalom, hogy véget vess a rég óta tartó magánynak. Amennyiben most kapcsolatban élsz, gondolkodj el, hogy mit veszíthetsz, és mit kaphatsz, ha változtatsz – és ennek tudatában dönts.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  A hét legfontosabb üzenete az, hogy légy őszinte saját magadhoz. Az érzelmeidet megpróbálod majd kontrollálni, becsapni, de rá kell jönnöd, hogy a szeretet az egyetlen olyan dolog, amit irányítani nem tudsz. Ha azon gondolkozol, hogy a múltat feladatod egy újért, akkor mindenféleképpen többször rágd át ezt a kényes kérdést.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Pozitivitásból ugyan nem lesz hiány ezen a héten se az életedből, hiszen a szerencse megint csak melletted áll majd, de most mégis valami problémát érezhetsz. Levert, fáradékony, könnyen megbántható leszel. Érzed, hogy valami nincs rendben, a fejed is fáj rendesen, de mégse mész el az orvoshoz. A dolgok halasztása nem sok jót eredményez.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz!

  Tudod, hogy kik a barátaid és kik az ellenségeid? Olykor nehéz megkülönböztetned, hogy kiben is bízz meg valójában. Sajnos megtörténhet, hogy akiről eddig szépet és jót feltételeztél, arról kiderülhet, hogy igazából a hátad mögött kibeszél és keresztbe tesz neked. A szerelmi kapcsolatodban viszont lassú, ám pozitív változások indulhatnak el.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Már a hetet úgy kezded, hogy a határidőnaplódban, vagy a fejedben minden percre pontosan meg van tervezve. Viszont számolnod kell azzal is, hogy valószínűleg becsúszik majd egy olyan esemény, ami minden számításodat áthúzza majd, és teljesen újra kell kezdeni a tervezést. Pánikra semmi ok, ugyanis ez a váratlan helyzet csak még több jót szül majd.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Nagyobb szabadságban lesz részed a héten, mint máskor. Olyan dolgokkal is tudsz majd foglalkozni, amikben valóban örömödet leled, azaz nem csak a kötelező munka teszi majd ki a napjaidat. Természetesen arra ügyelj majd, hogy a hobbi, a szórakozás ne menjen a munka rovására, de szerencsére te képes vagy megtartani az egyensúlyt.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Munkahelyedet érintő változásoknak a híre röppenhet fel a környezetedben. Nem éppen pozitív fényben tüntetik fel ezt a változást és talán azt is híresztelik, hogy munkahelyed korántsem olyan biztos, mint ahogy azt hiszed. Ha valami nem tiszta a fejedben, inkább kérdezd meg felettesedet, de ne adj a környezeted pletykáira. Egy biztos: bevételed állandó lesz.

  horoszkop9

  Kedves Bak!

  Állandósulni látszik az a pozitív életszemlélet, amelyet megpróbálsz gyakorolni és magadra húzni. Jobban teszed, ha nem, mint egy maszkot, úgy hozod magadra ezt a pozitív hozzáállást, hanem megpróbálod átélni és a mindennapjaidba beszivárogtatni ezeket és a hozzá tartozó gondolatokat is. Hidd el, sikerülni fog!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  A zöld szemű szörny, azaz a féltékenység ütheti fel a fejét, valamint a pénzügyek miatt is vitába keveredhetsz partnereddel. Ha csökkenteni szeretnéd a köztetek lévő feszültséget, akkor inkább ne meséld el a munkahelyi vitáidat, és ne nagyon beszéljetek a pénzről sem. Bár nagyon jól tudsz a saját érdekeid mellett érvelni, most inkább legyél csendes.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Szerelmi életed most a fókuszba kerülhet, de talán oly annyira, hogy környezeted is megpróbálna bele-bele szólni. Döntsd el, mit szeretnél: egy kirakat párkapcsolatban élni, azaz amikor valójában nincs is magánéleted, mert mindenki tud mindenről és beleszólhatnak az életedbe, vagy épp ellenkezőleg: egy komoly, érzelmeken alapuló viszonyt szeretnél. Melyiket akarod?

  horoszkop9

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ma ünnepli 74. születésnapját Robert De Niro

  Bulvár
  aug. 17., csütörtök

  Íme, a Miss Balaton 12 döntős szépsége

  Bulvár
  aug. 17., csütörtök

  Feró nagy bejelentésre készül

  Bulvár
  aug. 4., péntek

  Megkezdődött a Világjátékok Wroclawban

  Bulvár
  Júl. 21., péntek

  Televízió

  Visszatér az Amerikai Horror Story egykori főszereplője

  Televízió
  aug. 2., szerda

  Amanda Bynes újra képernyőn?

  Televízió
  jún. 11., vasárnap

  Ajánló

  Exkluzív interjú a Major Lazerrel

  Rajongóiknak loptak a Sziget szupersztárjai

  Már csak 12 hónap a Sziget Fesztiválig