MENÜ
 • Heti Horoszkóp – December 11-17.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Nem túl sok változást hoz ez a hét. Az otthoni teendők ellátásán kívül szinte semmi pezsgés nem várható. Ez abból a szempontból jó hír, hogy végre lesz időd arra, hogy egy jó könyv, vagy egy menő sorozat társaságában végre kikapcsold agyadat.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bika

  Keresd a társaságot, és kerüld az egyedüllétet, ugyanis így elkerülheted azt, hogy depresszióba ess. Sajnos a hét során – főképp, ha egyedül vagy – duplán érezheted azt, hogy a világ is összeesküdött ellened. Változtasd meg még idejében a szemléletedet!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Egy fontos esemény lehet a héten, ami talán másoknak fontosabb, mint neked, így könnyen túl is lendülsz azon, hogy neked ott meg kelljen jelenni. Ugyanakkor ez az alkalom kielégítheti a szórakozási vágyadat, ami akár energiával is feltölthet. Érdemes átgondolnod.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Nem érzed jól magad egyedül, de ezen a héten egyértelműen szükséged lesz a magányra. Sőt, keresni fogod. Ez a hét tökéletes a befelé fordulásra. Itt az idő, hogy foglalkozz a tested mellett a lelkeddel is.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Nagy változás állhat be a hét során. Minden idegszáladdal arra koncentrálsz, hogy egy családi esemény alkalmával egy szem hiba se legyen és minden a fejedben megírt forgatókönyv szerint történjen. Most akár már egy kis késés is kiakaszthatja a türelmedet.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Nagyszerűen alakul majd a heted, viszont fontos, hogy ne hagyd magad semmilyen tervről lebeszélni. Többnyire olyan a személyiséged, hogy amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. Legyen ez most is így!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Légy nyitott és befogadó az új dolgokra. Ne zárkózz el egy új lehetőségnek az érkezésétől, inkább állj érdeklődően hozzá. Továbbá ez a hét az őszinteség heteként is értelmezhető, így ködös kommunikációt próbáld mellőzni!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Ha egyedülálló vagy, akkor sajnos a nagy ő nem ezen a héten fog megérkezni az életedbe. Ha van párod, akkor a hét nem kérdés, hogy harmóniában és mély egyetértésben fog zajlani. A viták messze elkerülnek majd.horoszkop9

  Kedves Nyilas

  A szerelmi életedben nagy változások állhatnak be. Aki eddig elfoglalta szíved legféltettebb helyét, olyan kijelentést tehet, ami után teljesen összezavarodhatsz. Pánikra semmi ok! Minden gondra, problémára van megoldás. Így van ez most is.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Egy új hírnek az érkezése, a megszokott rendet azonnal felborítja majd, és olyan erőt ad, amivel hegyeket is képes lennél mozgatni. Egy utazás lehetősége kínálkozik majd, amire kár lenne nemet mondanod.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A kikapcsolódás számodra egy megérdemelt ajándék az egész éves munkádért. Felejts el mindent, ami csak a hétköznapokra emlékeztet és kapcsold ki az agyadat teljesen! Használd ki a hét minden pillanatát a pihenésre és relaxálásra.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a hét sokszor az összebújásról és egymásról fog szólni. Könnyen lehet, hogy most nagyobb szükséged lesz a testi érintésre, mint máskor. Fontos, hogy megtartsd az egyensúlyt! Ha kapsz, akkor adj is!

  horoszkop9

  Ajánló

  Békés Itala művésznő 91 éves lett

  Csobot Adél a babavárásról mesélt

  Heti Horoszkóp – Március 19-25.