MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Április 23-29.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Ne érdekeljen mások véleménye, csak is az, hogy mit szeretnél elérni: mi a célod? Rengeteg támadást és ellenérvet, beszólást kaphatsz környezetedtől azzal kapcsolatban, hogy az az út, amelyen jársz, valóban tényleg kedvező-e, illetve járható-e. Ezen a héten több haragosodnak is elnézed a konfliktusokat.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Az az energia, ami benned van, olykor úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan. Most mégis vegyél vissza egy kicsit, mert könnyen előfordulhat az, hogy annyi mindent vállalsz el, hogy a hétvégére szinte belefulladsz már a tennivalókba. Tartsd az elkövetkező hét napban a szemed előtt a „Kevesebb néha több!” bölcs mondást.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Az otthoni életedben csakis pozitív fordulatokra számíts, a rossz most messze el fog kerülni. Ha régóta szövögeted terveidet, amelyekkel úgy gondolod, hogy változtatni tudsz az életeden, akkor már most kezdj bele a megvalósításba. Hétvégére végre elérkezik a várva várt pihenés.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Most beigazolódni látszik az az örök igazság, miszerint a feszültség csak feszültséget szül. Rengeteget agyalsz azon, hogy a kedvesednek mivel kedveskedj, ezért fel-alá mászkálsz, és ez idegesít. Egy már most biztos: a kelleténél mindig többet vállalsz. Ezekről mondj le, és inkább koncentrálj a stressz mentes napokra.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Szerencsére könnyen elő tudod rántani az optimista énedet, bármilyen negatív esemény is történjen meg veled. A mostani pár napban is az örök küzdő éned fog felszínre törni, és bárki is akarjon megállítani, nem fog neki sikerülni. Lelkesedésed és pozitív látásod határtalan lesz, ami a hétköznapjaidra is jó hatással lesz.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Örömben lesz részed a héten és nagyon nem is férkőzhet hozzád közel a rossz, a negatív. Magánéletedben igazán pozitív időszak ígérkezik, nem kell félned semmitől, de ha bármiben hiányt érzel, hogy valami nem működik jól, akkor szabadulj meg tőle, engedd el és vonzz be egy jobbat, újat! Feleslegesen ne foglaljon helyet az életedben. Csupa boldogság vár most rád.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  A következő pár napban leginkább a négy fal között éreznéd jól magad, és semmi kedved sincs ahhoz, hogy kitedd az ajtón kívülre a lábadat. Több meghívást is kaphatsz majd, amik viszont olyan vendégségbe szólnak, ahol kötelező megjelenned. Ha még rossz szájízzel is mész el az eseményre, biztos, hogy feldobódva, élettel telve távozol majd az est végén.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Nagyon sokat dolgozol, és ez már olykor meglátszik az egészségügyi állapotodon is. A hajszolás, a nagyon feszített munkatempó felőrli az összes energiádat, nem beszélve arról, hogy egyre nehezebb beosztani az idődet a párkapcsolat és a munka egyensúlyában. Most egy picit tedd félre a munkát, és a párkapcsolatot is, hogy legyen időd saját magadra.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Ha most meghívást kapsz egy kisebb összejövetelre, akkor mondj igent. Olyan jó lehetőségekkel találkozhatsz, olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amiket a későbbiekben kamatoztatni tudsz majd. Hiába érzed majd úgy, hogy jobb lenne ki se mozdulni és a tv-t bámulva a négy fal között maradni, olykor igenis szükséges kiszakadni a megszokott környezetből.horoszkop9

  Kedves Bak!

  Féltékenységre adhatod a fejedet, amit nagyon rosszul teszel, igazából okod arra, hogy valóban féltékeny legyél: nincs. Minden pletyka, amit hallasz, ami körbeleng téged, az csak rosszindulatból származik. Semmi segítő szándék nincs bennük, ezért jobb is, ha már most nem foglalkozol ezekkel, mintsem beleéld magad a hallottakba. Gondolkodj világosan, főleg most.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Vízöntő!

  Munkahelyeden lehetséges, hogy vitába keveredsz majd, sőt lehet, hogy feletteseddel sem éppen jó hangulatban fog telni a hét. Sajnos meg kell tedd azokat a feladatokat – amelyek lehet nem is tartoznak munkakörödhöz – amelyeket a vezető mond neked.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Több dologban is reménykedsz, szeretnél végre megejteni egy fontos találkozót, ami neked nagyon sokat jelentene. Jelenleg erre nem sok esélyt látsz, de ha teszel érte és másik felet is megpróbálod a cél felé terelgetni, akkor még az is lehetséges, hogy a hétvége folyamán összejön. Ez a hét neked is sok boldogságot hoz, még ha nagyon hajtósnak is tűnik a közepén.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon