MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Április 17-23.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Ingatlaneladáson vagy vételen gondolkozol. Úgy véled, hogy itt az idő arra, hogy megvalósítsd egyik nagy álmodat, hogy olyan otthont alakíts ki magadnak, ahova élmény hazatérni. Mielőtt beugranál, gondold át többször, hogy valóban itt-e az ideje. Magánéletedben az apróbb konfliktusok megoldása elvihetik az energiád nagy részét húsvéthétfőn.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Ne lepődj meg, ha sokszor az események gyorsabban változnak majd, mint ahogy azokat te követni tudnád. A gyors, pörgős hétnek hasznát is tudod venni, ha képes leszel felvenni az iramot. A pénzügyekben egy fontos döntést kell majd meghoznod (gyorsan), amire igazából vétek lenne nemet mondani. Vigyázz! A rohanás miatt egy szerelmi kalandba is keveredhetsz húsvéthétfőn, amit később megbánhatsz.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Húsvét végeztével azon töprengsz, hogy lelki problémáid vannak, amelyek a párkapcsolati bizalmatlanságodból ered. Legyél megértőbb és elfogadóbb szerelmeddel, és ha igazán szereted őt, akkor bocsáss meg neki minden sérelmet, amit tett. Törekedj a családi, otthoni béke megteremtésére azon kívül, hogy magadban megpróbálod létrehozni a harmóniát, az egyensúlyt.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Elérkezett a pihenés és lazítás időszaka most, hogy lassan vége a húsvéti rohamnak. Az elmúlt hetekben és hónapokban ronggyá dolgoztad magad, így lassan már élőhalottként élsz. Pontosan tudod, hogy ez sem egészségednek, sem teljesítőképességednek nem tesz jót, hisz előbb utóbb a túlhajszolt életmód visszaüt. Kezdj el időben pihenni, és engedd meg magadnak a nyugalmat.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Munkahelyedre most jobban oda kell figyelned, hogy a húsvét a végéhez közeledik. Nem szabad, hogy a magánéleted vigye el minden energiádat, mert ez később kihatással lehet a munkahelyi teljesítő képességedre. Amennyiben felettesed, főnököd csökkenni látja a munkád minőségét, készülj fel rá, hogy akár el is bocsáthatnak eddigi pozíciódból.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Képes vagy sokszor másokra hárítani a felelősséget, kibújni alóla, ha éppen a helyzet úgy kívánja. Ne a párodat okold majd, ha valami nem úgy jött össze húsvétkor, ahogy azt szeretted volna. Minden ember hibázik, így te is, nincs benne semmi szégyellni való, de a következményeket vállalni kell.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Ha utazni szeretnél, sikerülhet mielőbb összehoznod az utat. Lehetséges, hogy ez valamilyen szinten kapcsolódik a pénzügyekhez, az is benne van a pakliban, hogy egy üzleti útra indulsz. Vigyázz értékeidre, mert elképzelhető, hogy húsvéthétfőn elemelik a pénztárcádat, vagy egyéb más fontosabb értékedet.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió!

  Lelked mélyén érzed, hogy nem mehet tovább az életed úgy, ahogy eddig ment. Vess egy pillantást sorsodra, és ha úgy látod, hogy valami nem működik jól, akkor azt a területet zárd le, pont, mint az évedet. Ne pazarold a drága energiáidat olyan dolgokra, amiből hetek és hónapok múlva sem lesz semmi.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Egy régebb óta húzódó hivatalos ügyed végére pont kerülhet a héten. Szerencsére számodra pozitívan fog végződni, így aggodalomra semmi ok. Húsvét végeztével már csak azt várod, hogy a húsvéthétfőn is túl legyél és újult erővel kezdhesd a hetet.

  horoszkop9

  Kedves Bak!

  Féltékenység, féltékenység és újra csak féltékenység – ez van most benned amikor a húsvéthétfőre gondolsz, mert félsz attól, hogy párod megcsal, vagy ne adj isten, kettő vasat tart majd a tűzben. Semmi okod a félelemre, bízz meg benne 100%-osan! Az otthoni, családi dolgokra viszont több időt és energiát szánj, mert viták és problémák adódhatnak.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Nem tudsz egyről a kettőre lépni. Képtelen vagy elengedni a múltat, egyszerűen benne ragadtál. A húsvét még mindig egy kicsit felzaklat legbelül. Igazából ezen rágódni már felesleges, koncentrálj a jelenre, hiszen minden most meghozott jó döntés, a jövődet teszi még szebbé és még jobbá.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Zárd le a negatív korszakodat és engedd el mindazt a felgyülemlett feszültséget, rosszat, gátló tényezőt, amelyek egyszerűen blokkolják és akadályozzák az életednek megfelelő, pozitív alakulását. Nyisd ki a szemedet, vedd észre, hogy mi hat rád építően és mi az, ami csak pusztítóan. Utóbbiakat engedd el, így sokkal könnyebb lesz minden.

  horoszkop9

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  George Clooney apa lett!

  Bulvár
  jún. 6., kedd

  Anger Zsolt Szegeden arcoskodik + Videó!

  Bulvár
  máj. 25., csütörtök

  Televízió

  Amanda Bynes újra képernyőn?

  Televízió
  jún. 11., vasárnap

  Megvannak a 2017-es MTV Movie & TV Awards nyertesei

  Televízió
  máj. 8., hétfő

  Selena Gomez nagy kérdést válaszolt meg

  Televízió
  máj. 7., vasárnap

  Ajánló

  Sarka Kata az új Szépségkirálynőről

  Ő Magyarország új királynője

  Heti Horoszkóp – Június 19-25.