MENÜ
 • Hardwell visszavonulót fúj

  A közösségi médián keresztül jelentette be a hírt

  A 30 éves Hardwell határozatlan időre visszavonul a reflektorfényből. A  holland lemezlovas, akit több alkalommal is a világ legjobbjának választottak, egy hosszú, a közösségi médiafelületein közzétett nyilatkozatban jelentette be, hogy a jövőben távol tartja magát a nyilvánosságtól és október 18-i, amszterdami fellépésén kívül az összes megjelenését lemondta.

  “Miközben éjjel-nappal Hardwell vagyok, túl kevés energia, szeretet, kreativitás és figyelem marad bennem az átlagos emberként élt életemre. Ezért úgy döntöttem, határozott időre minden programomat lemondom, hogy teljesen megszabaduljak a tervektől, interjúktól, határidőktől és kiadási dátumoktól. Mindig sikerült megküzdenem a nyomással, amely a sűrű turnénaptárnak köszönhetően nehezedett rám, de mostanra túl sok lett, mintha egy soha le nem álló hullámvasúton ültem volna” – áll a posztban.

  “Szükségem van egy kis időre, hogy önmagam lehessek; az a személy, aki az előadó-énem mögött vagyok, és feldolgozzak mindent, ami az elmúlt néhány évben történt. (…) Őszintén remélem, hogy egyszer majd együtt folytathatom veletek ezt az utat, és szeretnék minden korábbinál erősebben visszatérni, de most egy ideig csak önmagam leszek.”

  Hello world, Ever since I was a little kid I dreamed of the life I live this very moment. A life filled with music,…

  Uverejnil používateľ Hardwell Piatok 7. september 2018

  Forrás: Facebook

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Bulvár
  nov. 6., kedd

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Íme a VOLT aftermovie

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Íme a Való Világ 9. Villája