MENÜ
 • Halsey filmszerepet kapott

  Bradley Cooper alkotásában tűnik fel

  Nem Lady Gaga az egyetlen popsztár, aki szerepet kapott Bradley Cooper A Star Is Born (Csillag születik) című alkotásában. A Million Reasons előadóján kívül Halsey is feltűnik a filmben, a hírt pedig először Twitter-követőinek jelentette be.

  “Azt hiszem, most már ideje elárulnom nektek, hogy van egy kis cameóm a Csillag születikben! Nagyon-nagyon köszönöm Gagának és Bradley-nek, hogy engem is bevettek. Megtisztelő volt szemtanúja lenni a tehetségeteknek és a forgatás iránti elhivatottságotoknak. Életem egyik fénypontja, az biztos” – írta a Benny Blanco és Khalid nevéhez is fűződő aktuális sláger, az Eastside énekesnője.

  “Önmagamat játszom egy nagyon rövid ideig! Őrület, hiszen ez azt jelenti, hogy Gaga és Bradley méltónak találtak arra, hogy örökké képviseljem a zene aktuális helyzetének egy darabját ebben a filmben. Választhatták volna bármelyik másik előadót is. Annyira megtisztelő és hihetetlen volt” – tette hozzá egy rajongó üzenetére válaszolva.

  Halsey számára már nem teljesen ismeretlen a mozivászon, hiszen dalai elhangzottak A sötét ötven árnyalatában, valamint A Vadász és a Jégkirálynőben is, azonban ez az első alkalom, hogy szerepet is kapott egy filmben. A Csillag születik első vetítésére már sor került a Velencei Filmfesztiválon augusztus 31-én, a nagyközönség előtt pedig először október 5-én mutatják be az Egyesült Államokban.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak