MENÜ
 • Halsey filmszerepet kapott

  Bradley Cooper alkotásában tűnik fel

  Nem Lady Gaga az egyetlen popsztár, aki szerepet kapott Bradley Cooper A Star Is Born (Csillag születik) című alkotásában. A Million Reasons előadóján kívül Halsey is feltűnik a filmben, a hírt pedig először Twitter-követőinek jelentette be.

  “Azt hiszem, most már ideje elárulnom nektek, hogy van egy kis cameóm a Csillag születikben! Nagyon-nagyon köszönöm Gagának és Bradley-nek, hogy engem is bevettek. Megtisztelő volt szemtanúja lenni a tehetségeteknek és a forgatás iránti elhivatottságotoknak. Életem egyik fénypontja, az biztos” – írta a Benny Blanco és Khalid nevéhez is fűződő aktuális sláger, az Eastside énekesnője.

  “Önmagamat játszom egy nagyon rövid ideig! Őrület, hiszen ez azt jelenti, hogy Gaga és Bradley méltónak találtak arra, hogy örökké képviseljem a zene aktuális helyzetének egy darabját ebben a filmben. Választhatták volna bármelyik másik előadót is. Annyira megtisztelő és hihetetlen volt” – tette hozzá egy rajongó üzenetére válaszolva.

  Halsey számára már nem teljesen ismeretlen a mozivászon, hiszen dalai elhangzottak A sötét ötven árnyalatában, valamint A Vadász és a Jégkirálynőben is, azonban ez az első alkalom, hogy szerepet is kapott egy filmben. A Csillag születik első vetítésére már sor került a Velencei Filmfesztiválon augusztus 31-én, a nagyközönség előtt pedig először október 5-én mutatják be az Egyesült Államokban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon