MENÜ
 • Halloween leghülyébb bűnözője – Kokaint adott csoki helyett

  Az ünnepek valamiért mindig extra késztetést adnak az idiótáknak, hogy akcióba lendüljenek. Íme, a világ leghülyébb halloween-i bűnözője.

  “Csokit vagy csalunk!” – így kopogtatnak be a kedves jelmezekbe öltözött kisgyerekek Amerika-szerte szomszédjaikba, hogy egy kis édességet kaphassanak ezen a napon. A szokás azonban nem csak az USA-ban él, hanem Nagy-Britanniában is elterjedt az utóbbi században, és habár nem tőlük ered az ötlet, mégsem érthető, miért értette félre a szokást az a huszonhárom éves férfi, akit a rendőrök tegnap letartóztattak.

  A Manchesterben élő drogdíler ugyanis úgy döntött, ha már ünnep, a lehető legnagyobb örömet okozza a szomszéd kölyköknek, úgyhogy csoki és cukorka helyett aranyos kis zacskókba rejtett kokaint ajándékozott a csemetéknek, akik hazaérve megdöbbenve mutatták anyunak, hogy bizony fogalmuk sincs, hogyan kell megenni ezt a különleges édességet. Természetesen a nem annyira hülye szülők azonnal értesítették a rendőrséget, akik körülbelül három perc alatt meg is találták az elkövetőt, a lakásában található mintegy három kilogrammnyi szeretetporral együtt, hogy aztán bekísérjék az őrsre egy hosszú pihenőre.

  Annak ellenére, hogy a rendőrség szerint egyetlen gyermek sem kóstolta meg az illegális szert és senkinek sem esett baja, csak úgy, mint nálunk, a briteknél is a lehető legkomolyabban veszik, ha valaki gyermekeknek árul drogot, így az elkövető hosszas börtönbüntetésre számíthat. Reméljük, még annál is hosszabbra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon