MENÜ
 • Halál egy koncert miatt

  Állítólag olyan volt, mintha egy tornádó csapna le a színpadra. Az emberek ijedten menekültek el a helyszínről, ahova negyvenezer embert vártak a Radiohead következő koncertjére.

  Állítólag olyan volt, mintha egy tornádó csapna le a színpadra. Az emberek ijedten menekültek el a helyszínről, ahova negyvenezer embert vártak a Radiohead következő koncertjére. A kanadai Torontóban lévő Downsview Parkban került volna sor a rendezvényre, de a tragédia miatt a csapat lemondta. Ahogy közleményükben fogalmaztak: “Előre nem látott körülmények miatt a Radiohead showja ma este elmarad. Javasoljuk a rajongóknak, hogy ne menjenek a helyszínre. A jegyek visszafizetésére a vásárlás helyszínén van lehetőség.”

  Hogy pontosan mi történt, azt nem lehet tudni. A színpad már gyakorlatilag teljes egészében állt, a munkások dolgoztak az utolsó finomításokon. Egy váratlan pillanatban azonban a színpad közepe összeomlott, maga alá terítve egy védtelen alatta szerelő férfit is. A fémszerkezet zuhanását a harmincas éveiben járó férfi nem élte túl.

  Mások is megsérültek, ők azonban szerencsére könnyebben. Egy férfit a fején ért ütés, a többiek könnyebb karcolásokkal megúszták.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon