MENÜ
 • Gönczey Zsuzsa kapta a VOLTfolió életműdíjat

  A VOLTfolió legrangosabb díját idén kiemelkedő kultúráért végzett munkájáért a rádiós zenei szerkesztő kaphatta meg.

  A VOLT Fesztiválhoz kapcsolódó életműdíj az MTI, illetve a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közös elismerése. Idén a rádiós zenei szerkesztő Gönczey Zsuzsa örülhetett, kultúra területén végzett munkájáért ő vehette át a díjat.


  “Nem emlékszem, hogy rádiós zenei szerkesztő valaha is kapott volna ilyen díjat, így nagyon megtisztelve érzem magam” – mondta Göczey Zsuzsa az MTI-nek. – “Sok évig voltam a Petőfi rádió zenei főszerkesztője, amikor felkértek erre a feladatra, azt gondoltam, most aztán tele lesz a műsor csupa általam jónak tartott zenével. De hamar rá kellett jönnöm, hogy a közszolgálat azt is jelenti, a magyar nótától a bluesig többféle ízlést kell figyelembe vennem. A Klubrádióban az a ‘játékom’ hogy az a zene szólaljon meg, ami nekem tetszik. Mostanában már a reggeli műsorban is több a muzsika, nekem a zene a rádióban olyan, mint az újságban a kép, támogatja a szöveget”.

  A díjat egyébként tíz kategóriában adták át, a kitüntetetteket zenészek, zeneiparban dolgozók válogatták össze. A VOLTfólió elsődleges küldetése, hogy minden évben elismerésben részesítse a kultúráért a legjobb színvonalon tevő – elsősorban zenei – médiumokat, a benne tevékenykedőket. A díjazottaknak járó bronzszobrocskát ef Zámbó István képzőművész készítette.

  a kép forrása: quart.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon