MENÜ
 • Gazdag sztárok listáján a One Direction

  A slágerlistákat uraló One Direction felkerült a 30 alatti brit gazdag sztárok listájára, hátrébb szorítva ezzel a Harry Potter filmet sztárját, Rupert Grintet.

  Az öttagú csapat egy heti magazin éves gazdag-listáján szerepel az előkelő ötödik helyen, ezzel a hetedik helyre kényszerítve a tavalyi ötödiket, Rupert Grintet. A fiúk összesített bevétele közel 26,33 millió font (nagyon durván kerekítve 9 milliárd magyar forint).

  Viszont egy másik Harry Potter sztár, Daniel Radcliffe továbbra is uralja a listát a maga 53,33 millió fontos jövedelmével. Remek parti a hölgyek számára, főleg, hogy tegnap írtunk róla, hogy a fiatal színész újra szingli.

  Őt követi az Alkonyat vámpírfiúja, Robert Pattinson 38.73 millió fontos keresettel, majd pedig Keira Knightley következik 32,7 millió fonttal a harmadik helyen.

  Nem meglepő, hogy Adele is jelentős szárnyalásnak indult a tavalyi sorrendhez képest, közel 10 helyet ugrott előre a maga 26.06  milliós fontos értékével. Nem mellesleg az énekesnő a napokban adott életet kisfiának.

  A One Direction, Adele-hez hasonlóan, világsztárrá nőtte ki magát, és bemutatkozó albumukkal, az Up All Night-tal a meghódították az Egyesült Államokat is.

  Horoszkóp

  Horoszkóp – augusztus 26.

  aug. 25., csütörtök

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Leütötték az X Factor nyertesét

  Bulvár
  aug. 22., hétfő

  Gyermeket vár a Voice mestere

  Bulvár
  aug. 22., hétfő

  Még két nap az Őskori állatkertben!

  Bulvár
  aug. 22., hétfő

  Televízió

  Játszd újra az angliai csatát!

  Televízió
  aug. 25., csütörtök

  Új animációs sorozat a Disney Csatornán

  Televízió
  aug. 20., szombat

  Ők a Star Academy énekesei

  Televízió
  aug. 18., csütörtök

  Ajánló

  Ezért nem akar Kenderesi poénkodni az interjúkban

  Kozák Danuta: Élet az Olimpia után

  Szilágyi Áron és a köztársasági elnökség