MENÜ
 • Gaga koncertjei ellen tüntetnek

  Botrány: az énekesnő turnéját ellehetetlenítik a keresztény csoportok.

  Fiatalok tömege verődött össze pénteken a fülöp-szigeteki Manilában, hogy Lady Gaga koncertjei ellen tüntessen, annak ellenére, hogy a szervezők korábban írásban szavukat adták a város vezetőségének, hogy semmi erkölcstelen nem lesz a show-ban. A Biblemode Youth Philippines keresztény csoport körülbelül 70 tagja vonult a városháza elé, hogy hangot adjon ellenérzéseinek. Elmondásuk szerint Gaga klipjei és szövegei (főleg a Judas című számé) sértik nézeteiket, ezért azt szeretnék, ha lemondaná koncertjét.

  “Bár tiszteletben tartjuk a művészi és zenei szabadságot, semmilyen személynek vagy csapatnak nem fogjuk hagyni, hogy megkérdőjelezhető fellépést tartson. Emlékeztettük a szervezőket, hogy semmiféle közízlést sértő meztelenkedés vagy erkölcstelen viselkedés nem lehet része a show-nak.” – nyilatkozta Antonio Calixto polgármester.

  A tüntetés vezetője pedig feljelentéssel fenyegetőzött, amennyiben Lady Gaga leadja a Judas-t. Vallási vagy faji nézeteket sértő tettekért hat hónaptól hat évig terjedő szabadságvesztés jár a többnyire római katolikus vallású országban.
  A jelek szerint egyre nagyobb ellenállásba ütközik a Born This Way turné Ázsiában. Szöulban például minden 18 év alattinak megtiltották, hogy részt vegyen a koncerten Gaga provokatív fellépőruhái és dalszövegei miatt. A napokban arra is fény derült, hogy muszlim fejesek követelésére az énekesnő indonéz fellépése sem kerülhet megrendezésre. Kíváncsiak vagyunk, ilyen feltételek mellett milyen koncertet ad a botrányhős, illetve megtartja-e egyáltalán fellépését.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon