MENÜ
 • Furcsa mutánsra bukkantak New Yorkban

  A Brooklyn hídnál vetette partra a folyó eme titokzatos lény tetemét. A manhattani szörnynek keresztelt, hátborzongató állat arca fel van hasítva, csupasz bőre van és végtagjain 5-5 emberszerű ujj látható. A videó alapján mindenki maga döntse el, milyen állatra hasonlít a legjobban!

  Amióta rátaláltak a halott állatra, elkezdődtek a találgatások számos teóriát szülve, hogy mi lehet az. Van, aki szerint egy hatalmas, vízbe fulladt patkány, egy megsütött disznó, vagy egy kutya felpuffadt teste, vagy éppen valami sokkal ijesztőbb dolog. A mutáns lény holttestét Denise Ginley amatőr fotós fényképezte le, mikor az East River partján sétálgatott.

  “Förtelmes volt, néhány képet készítettünk róla a telefonunkkal” – mesélte a The Sunnak a fotós.  – “Végül visszamentem a kamerámért és a bátorságomat összeszedve átugrottam a tetemtől elválasztó kerítésen, hogy közelebbről lefotózhassam.”

  Vannak, akik azt mondják, az esetnek köze lehet a montauki szörny legendájához. Ez utóbbi szintén undorító testét is a víz mosta ki, egy Long Island-i városka strandján, 2008-ban, nem sokkal később azonban titokzatos körülmények között eltűnt onnan. A most talált tetemről a New York-i parkfelügyelet azt állítja, semmi misztikus nincs benne, egy döglött disznóról van szó szerintük, a tetemet pedig meg fogják semmisíteni.  “Ez egy sült malac volt valaha. A lábujjait nem számolgattuk, csak szépen kidobjuk” – nyilatkozta a parkfelügyelőség szóvivője.

  Az szerint azonban lehetetlen, hogy egy disznóról legyen szó, ugyanis a lénynek emberszerű végtagjai vannak. “Lehet, hogy a felügyelet nagy hirtelenséggel rámondja, hogy ez egy disznó, de teljesen biztos, hogy nem az” – nyilatkozta a maradványokat megörökítő  fotós. – A” legnyilvánvalóbb jel, hogy nincs hasított körmű patája, mint a disznónak, hanem öt-öt, egymáshoz igen közel ülő ujja van minden lábán” – tette hozzá. Szerinte egyébként valamiféle mosómedve, vagy óriási rágcsáló lehet. – “A hiányzó felső állkapocs nélkül elég nehéz azonosítani, mivel így nincsenek meg a szemfogai, az alsó állkapcsa pedig eléggé tönkrement” – vélte a fotós.

  Dr. Paul Curtis vadállat specialista szerint egy kisebb testű kutya lehet, ami megfulladt, teste pedig felpuffadt a folyó vizében.

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A világ vége Skóciában van

  Bulvár
  jan. 17., kedd

  Televízió

  Íme Drew Barrymore régen és most

  Televízió
  jan. 13., péntek

  Bali bég új szerepében is hódít!

  Televízió
  jan. 12., csütörtök

  Ajánló

  Íme a 2017-es BRIT Awards jelöltjei

  Heti Horoszkóp – Január 16-22.

  Spoon 21 a daluk kritikájáról őszintén