MENÜ
 • Fura helyen nyitnak hotelt

  Hiszen ki ne akarna egy üres kőbányában éjszakázni?

  A kínaiak hihetetlen kreatívok. Az elhagyott, leharcolt kőbányák még náluk sem tartoznak legszebb helyek közé. Ritkán lehet úgy hasznosítani ezeket a helyeket, hogy turisztikai látványosságok legyenek, és még pénzt is termeljenek. Egy kínai tartományban úgy tűnik, sikerült megtalálni a megoldást: luxushotelt építenek egy régi kőbányába.

  Az 528 millió dolláros beruházással egy sok emeletes épületet húznak a völgybe. A Songjiang Shimao Hotel egy nagyobb beruházás és rendezési terv egyik eleme, a végső cél, hogy élményparkot alakítsanak ki a területen. A hotelt egy brit cég tervezte. Azt akarták, hogy a hotel belesimuljon a környezetébe, és a terveket nézve, ez sikerült is. A hotel csak a bánya felől látható, a fennsíkról érkezve nem tűnik fel a látogatónak, hogy egy viszonylag magas épület van a mélyben.

  A létesítményt környezetbarát módon építik meg, természetes energiaforrással, füvesítéssel és fákkal beültetett teraszokkal. A 19 emeletből kettőt a víz alá terveznek akváriumszerű falakkal. A tervek szerint a hotel 2015-ben nyílik meg, egy éjszaka ára 300 dollár körül lesz benne.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon