MENÜ
 • Fotók miatt lett világbajnok Madár

  Erdei Zsolt ökölvívó már a fél világot felpofozta, többszörös Európa-, világ és interkontinentális profi bajnok, aki 10 éves kora óta tudatosan dolgozott a bajnoki címért. Most végre elárulta, mi hajtotta, hogy bajnok legyen.

  Olykor apró kis dolgok buzdítják az embert arra, hogy a világ legjobbja akarjon lenni. Erdei Zsolt Madár most elárulta: ő néhány, profi bokszolókról készült fekete-fehér fotó miatt akart világbajnok lenni.

  Több mint 30 éve történt, hogy Madár tudatosan elkezdett készülni arra, hogy egyszer egy világversenyen a dobogó legfelső fokára áll. “Olyan 10-11 éves lehettem, amikor elhatároztam magamban, hogy bajnok szeretnék lenni” – meséli Zsolt karrierjének kezdetét, aki már akkor nem adta lejjebb a világbajnoki címnél. “Elsősorban profi világbajnoki címre pályáztam. Annak idején a KSI-be jártam, ahol mindig ilyen fekete-fehér kivágott fotókat kaptunk profi bokszolókról ajándékba a jó edzés teljesítményért, és én ezeket nagyon gyűjtögettem, és elhatároztam, hogy egyszer majd én is olyan bokszoló leszek” – teszi hozzá Madár, aki a Millenárison nemrég megnyílt indoor kalandparkban a boxot népszerűsíti. “Aki eljön erre az interaktív élményparkba a Millenárisra, ahol ki is próbálhatja a képességeit, most majd engem is láthat, ami remélem olyan inspirálóan hat majd, mint rám, azok a fekete-fehér fotók” – mondja nevetve a bokszbajnokunk.

  Ajánló

  Gourmet fesztivál: a gombóctól a nemzetközi csúcsgasztronómiáig

  Megyeri Csilla: “Pápai Jociban csalódtam!”

  Pumped Gaboék a Nagy Duettből kiesésük után