MENÜ
 • Fotók miatt lett világbajnok Madár

  Erdei Zsolt ökölvívó már a fél világot felpofozta, többszörös Európa-, világ és interkontinentális profi bajnok, aki 10 éves kora óta tudatosan dolgozott a bajnoki címért. Most végre elárulta, mi hajtotta, hogy bajnok legyen.

  Olykor apró kis dolgok buzdítják az embert arra, hogy a világ legjobbja akarjon lenni. Erdei Zsolt Madár most elárulta: ő néhány, profi bokszolókról készült fekete-fehér fotó miatt akart világbajnok lenni.

  Több mint 30 éve történt, hogy Madár tudatosan elkezdett készülni arra, hogy egyszer egy világversenyen a dobogó legfelső fokára áll. “Olyan 10-11 éves lehettem, amikor elhatároztam magamban, hogy bajnok szeretnék lenni” – meséli Zsolt karrierjének kezdetét, aki már akkor nem adta lejjebb a világbajnoki címnél. “Elsősorban profi világbajnoki címre pályáztam. Annak idején a KSI-be jártam, ahol mindig ilyen fekete-fehér kivágott fotókat kaptunk profi bokszolókról ajándékba a jó edzés teljesítményért, és én ezeket nagyon gyűjtögettem, és elhatároztam, hogy egyszer majd én is olyan bokszoló leszek” – teszi hozzá Madár, aki a Millenárison nemrég megnyílt indoor kalandparkban a boxot népszerűsíti. “Aki eljön erre az interaktív élményparkba a Millenárisra, ahol ki is próbálhatja a képességeit, most majd engem is láthat, ami remélem olyan inspirálóan hat majd, mint rám, azok a fekete-fehér fotók” – mondja nevetve a bokszbajnokunk.

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  George Clooney apa lett!

  Bulvár
  jún. 6., kedd

  Anger Zsolt Szegeden arcoskodik + Videó!

  Bulvár
  máj. 25., csütörtök

  Televízió

  Amanda Bynes újra képernyőn?

  Televízió
  jún. 11., vasárnap

  Megvannak a 2017-es MTV Movie & TV Awards nyertesei

  Televízió
  máj. 8., hétfő

  Selena Gomez nagy kérdést válaszolt meg

  Televízió
  máj. 7., vasárnap

  Ajánló

  Pásztor Anna tanácsai a másnaposságra

  Csernus Imre befejezte a praxisát

  Heti Horoszkóp – Június 26 – Július 2.