MENÜ
 • Förtelmes fogyókúrák, amiket biztosan kipróbáltál

  Grapefruit, szétválasztó, Atkins, vércsoport, Graham, bébiétel…

  …és itt még közel sincs vége a diéták sorának. Hollywood minden alkalommal bebizonyítja, hogy megtalálta a legcsodálatosabbat, ami tényleg beválik. Az egyik legújabb sztár a paleo, hiszen ki látott már elhízott ősembert? Ha eddig csak azért nem próbáltuk ki, mert túl körülményes, akkor az ételrendelésnek köszönhetően most már a főzésről sem kell gondoskodnunk: akár egy gombnyomással ínycsiklandó és egészséges vacsora kerülhet az asztalunkra.

  A „80 nap a Föld körül” kampány keretében a NetPincér paleo szakértője, Ugg megmutatja, hogy a többi sámánkodás helyett miért érdemes a paleót választani.

  paleo-sajt

  Bridget Jones kedvence

  Ki ne ismerné az Atkins-diétát? Egész Hollywood tőle zengett, amikor Bridget Jones ennek a csodálatos módszernek a segítségével változott Renée Zellwegerré. Utána már a végét se lehetett látni a követők sorának: Julia Roberts és Geri Halliwell után a fogyókúrák nagymesterének számító Beckhamné is tett egy próbát Atkins-szel. A fogyókúra teljes szénhidrát-tilalmat ír elő, amely a gyors és látványos súlyleadás mellett sajnos olyan mellékhatásokkal járhat, mint rossz közérzet, fejfájás és hányás, és emellett a leadott kilók is könnyen visszajönnek. Talán ez segítséget jelentett a Bridget Jones 2. részének forgatásához…

  A menzai rettenet

  A káposztát a legtöbb gyerek a legrettegettebb menzai alapanyagként tartja számon: mégis mi veheti rá a felnőtteket, hogy egy hétig csak ezt egyék? Mindenidők legnagyobb fogyását a káposztaleves diéta ígérte, amit büszkén követett számos sztár Sarah Michelle Gellartől Baby Gabiig. Hét napig rendkívül változatos a menü – káposztaleves nyers zöldséggel, káposztaleves párolt zöldséggel, – de utána legalább garantált a fogyás. A probléma akkor kezdődik, amikor hősünk egy hét szenvedés és mínusz négy kiló után beleharap az első hamburgerébe és elmúlik a varázslat. Káposztaleves diéta helyett inkább fogyasszunk rakott kelkáposztát Ilonka néni konyhájából – nemcsak tápláló, hanem rendkívül finom is.

  Húsos hétfő, keményítő kedd

  „Hogy néz ki a jövő heted?” „Húsos hétfő, keményítő kedd, szénhidrát szerda…” A szétválasztó diéta alapelve, hogy egy napon csak egyféle élelemtípust vihetünk be a szervezetbe. A legkitartóbbak ezt a fogyókúrát akár 90 napon keresztül is folytatják. Az egészet úgy képzeljük el, mintha egy ínyenc ebédhez előkészítenénk az összetevőket, csak ahelyett, hogy összeöntenénk, naponta elfogyasztunk belőlük egyet-egyet. Pár éve még itthon is kifejezetten népszerű volt ez a módszer, többek közt Gubás Gabi is ezt választotta, hogy visszanyerje régi alakját a terhesség után. A probléma már csak az, hogy a zsírral együtt az izmok is gyorsan eltűnnek a kitartó diétázókról.

  Tejtermék negatív!

  Ha már az alkat, a magasság, az élőhely befolyásolja a fogyási esélyeinket, miért pont a vércsoport maradna ki a listából. A vércsoport diéta szerint más étrend előnyös a 0, A, B és AB-s vérrel rendelkezőknek. Habár az orvosok szerint semmilyen összefüggés nincs a vércsoportok és a leadott kilók között, a legendák szerint Elizabeth Hurley és Sarka Kata is ennek köszöntheti csodálatos alakját. Őszinte részvétünket fejezzük ki az AB-s diétaharcosoknak, hiszen ők sem az A és sem a B tiltott étkeit nem fogyaszthatják.

  Ősvacsora

  Ennyi kudarc és keserves próbálkozás után itt az egyik legújabb trend, a paleo. A történelemkönyvekből tudhatjuk, hogy az ősemberek nem ettek hamburgert és sonkás-sajtos pizzát, és igazából a barlangrajzok arról sem szólnak, hogy fogyókúráztak volna. Legalábbis a paleo rajongói ezt állítják. Szekeres Adrienn, Horváth Éva, Szabó Győző – csak néhány név, akik ennek a diétának a segítségével hozták formába magukat. Meglátjuk majd, meddig lesz sikeres a paleo-propaganda, de előnyére váljon, hogy a káposztalevessel szemben nem célja, hogy megkínozzon bennünket. Jó hír, hogy az elkészítésével sem kell bajlódni: a Netpincértől csupán egy gombnyomással megrendelhetjük kedvenc paleo ételünket. Ne feledjük az örök érvet: ki látott már elhízott ősembert?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon