MENÜ
 • Fóka támadt Shakirára

  Közös képet szeretett volna készíteni az oroszlánfókával, de az megtámadta Shakirát. Lebénította a fájdalom és az ijedtség, és bátyjának köszönheti, hogy megmenekült.

  Shakira épp Fokvárosban nyaral bátyjával, Tonyval, Dél-Afrikában, ahol a tengerparton töltötték idejüket, amikor oroszlánfókákat vettek észre. Azért szeretett volna közelebb kerülni a kolumbiai énekesnő és testvére, hogy közös fotót készítsenek a látszólag ártalmatlannak tűnő állatokkal. Az egyik fóka azonban nem éppen volt pózolós kedvében, helyette inkább rátámadt.


  – Annyira barátságosnak tűntek, ezért akartunk közelebb kerülni hozzájuk. De az egyik hirtelen kiugrott a vízből, és rám vetette magát, megharapott. Mindenki felsikoltott körülöttünk, én pedig mozdulni sem tudtam a félelemtől. Teljesen lebénultam a sokktól. Ekkor a bátyám, „Super Tony” odaugrott, és gyakorlatilag megmentette az életemet. Szerintem az zavarhatta meg a fókát, hogy a telefonommal készítettem a képeket, és nyilván csillogott. Biztosan azt hitte, hogy hal van nálam – mesélte el a történetet Facebook-oldalán az énekesnő, ahol képeket is közölt sebesült tenyeréről és a fenevadról.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon