MENÜ
 • Fogadj örökbe plüssmackót!

  A hírességek elajándékozták gyerekkori kedvenceiket, a mackóikat. A játékokból csütörtökön nyílt kiállítás az Erzsébet téri Design Terminálon, természetesen csakis jótékony célból.
  A “Fogadj örökbe egy macit” akció keretén belül 57 plüssjátékot állítottak ki, melyeket művészek, politikusok és más közismert személyiségek ajánlottak fel. A kezdeményezés lényege, hogy egykori játékaikat árverésre bocsátva segítenek a megváltozott munkaképességűeknek.

  Az ötlet a TV2 műsorvezetőjétől, Kárász Róberttől származik, a befolyt pénzből pedig játékmaci-gyártó manufaktúrát hoznak létre, ahol fogyatékkal élők dolgoznak majd.
  “Nehezen váltam meg életem első mackójától, pedig már a fél szeme sincs meg, és a fülét is elrágtam annak idején” – ölelte magához a 80 éves Teddy-matuzsálemet Klapka György . – “Remélem, sok pénzt hoz majd a jó ügynek, megér 40-50 ezer forintot is” – számolgatott műgyűjtő.

  “Ezt a koalapárost egy ausztrál hódolómtól kaptam – mutatta egykori kincsét Medveczky Ilona (70). – Gyerekkoromban nem voltak játékaim, talán emiatt is lettem később macigyűjtő” – vallotta be a művésznő. Király Viktor énekesnek nem volt mackója, ezért gyorsan vásárolt magának egy plüsst, hogy felajánlhassa.

  Mága Zoltán hegedűművész ugyancsak “újszülött” medvével csatlakozott a kezdeményezéshez, viszont eltökélte, hogy a március 13-i árverésen mint vevő is licitálni fog egyik-másik plüssjátékra.
  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon