MENÜ
 • Felix Baumgartner: “Totális csalódás!”

  Hiába a több hónapnyi kemény felkészülés. Baumgartner csalódott, hiszen ismét el kellett halasztania világrengető rekordkísérletét.

  Felix Baumgartner majdnem egy éve készül, hogy megdöntse Joe Kittinger legmagasabbról végrehajtott szabadesés rekordját, ám ismét csalódnia kellett. Az osztrák még márciusban teszelte egy 21,8 km-es magasságból végrehajtott ugrással azt az űrkapszulához hasonlító eszközt, mely segítségével meg kívánta dönteni Kittinger rekordját.

  Baumgartner idén nyárra tervezte a 37km-es ugrást, azonban a siker továbbra is várat magára. A Red Bull Stratos Project névre keresztelt egyesületnek a legutolsó pillanatban kellett ugyanis visszavonulót fújnia, mivel a hirtelen feltámadó erős szél gyakorlatilag lehetetlenné tette az ugrást. Baumgartner nem is leplezte csalódottságát, tökéletes katasztrófának nevezte az esetet. Később hozzátette, amíg van újabb lehetőségük az ugrás végrehajtására, nem szomorkodik, azonban nagyon várja a következő alkalmat. A RBSP szerint csütörtök előtt semmiképpen nem számíthatunk ugrásra, azonban biztosak benne, hogy napokon belül megdőlhet a rekord és Baumgartner hangsebességnél gyorsabban zuhanhat a mélybe a 37 km-es magasságból.

  Izgatottan várjuk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon