MENÜ
 • Facebookon tudta meg, hogy férje duplán nős

  Kellemetlen érzés nézni egy általunk már megvert nő esküvői képeit. Főleg, ha a volt férjünkkel házasodott össze. Végképp, ha a volt férjtől még nem váltunk el...

  Egy washingtoni hölgy véletlenül fedezte fel, hogy férjének nem ő az egyedül felesége. A Facebook ugyanis ajánlott neki egy másik felhasználót barátként, akinek megnézve adatlapját, megdöbbenve vette észre, hogy a nő házas – a férjük pedig ugyanaz!

  A 41 éves Mr. O’Neill 2001-ben ment hozzá első feleségéhez, de 2009-ben szétváltak az útjaik. Elválni viszont nem váltak el, a férfi viszont megváltoztatta vezetéknevét, majd öt nap múlva újraházasodott – erről viszont nem tájékoztatta előző – vagyis papíron jelenlegi – nejét. A névváltoztatás pedig vajmi keveset segített az ügyön.

  Az eredeti feleség a képekből jött rá arra, hogy a Facebook által ajánlott ismerős bizony az ő férjeurának a neje – a fotókon ugyanis O’Neill és az ara éppen esküvői tortájukkal pózoltak.

  A nagy felfedezés után az első számú feleség azonnal felhívta férje anyját, majd egy ügyvéd érkezett lakásához, aki többször is megkérdezte tőle, hogy biztosan nem váltak-e el. A hölgy viszont természetesen biztos volt benne, hogy nem, nem váltak még el és papíron még házasok.

  Ezek után a bigámista férj is felkereste első nejét, megkérve rá, hogy tartsák titokban az esetet, hiszen az törvényekbe ütközik és majd megoldják a szituációt. A feleség viszont inkább a rendőrséget választotta, volt (vagyis nem volt) ura pedig bigámia vádjával ül a bíróság elé és akár egy év börtön is várhat rá.

  A két asszony mellesleg már találkozott egymással, sőt, még verekedtek is, ugyanis az első feleség bántalmazta a későbbi második feleséget, miután kiderült viszonya a férfivel. Bár ekkor letartóztatták, nem emeltek ellene vádat.

  O’Neill ügyvéde elmondta, hogy kliense nagyon szégyelli magát és “semmi rosszat nem tett még egész életében”.

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Till Attila kenyérszakértőnek állt

  Bulvár
  máj. 16., kedd

  Íme Eurovízió nyertesének beszéde

  Bulvár
  máj. 15., hétfő

  Televízió

  Megvannak a 2017-es MTV Movie & TV Awards nyertesei

  Televízió
  máj. 8., hétfő

  Selena Gomez nagy kérdést válaszolt meg

  Televízió
  máj. 7., vasárnap

  Ők az Ázsia Expressz szereplői

  Televízió
  ápr. 20., csütörtök

  Ajánló

  Völgyesi Gabi őszinte véleménye a kiesésükről

  Sági Szilárd a kocsmában érzi jól magát?

  Heti Horoszkóp – Május 22-28.