MENÜ
 • Ételmérgezést kapott a One Direction tagja

  Bár először úgy tűnt, hogy a One Direction tagja, Niall Horan egyszerűen nem bírja az utazást, később kiderült, hogy ennél komolyabb a dolog: a fiatal énekesnél ételmérgezést diagnosztizáltak.

  Miután ezzel-azzal csókolóztak, maszturbálást tettetek, meztelenkedtek és majdnem elkapták a klamídiát, a One Direction befejezte Ausztrália és Új-Zéland körbeutazását. A nagy kiruccanás végére azért még maradt egy ínyencség.

  A 11.000 mérföldes úton Niall folyamatosan panaszkodott arra, hogy fájdalmat érez gyomránál és beleinél. A fájdalmak végül átmentek egy egyszerű gyomorrontásból ételmérgezés tüneteibe, melyek jócskán megijesztették a bandatagokat, akiknek ötletük sem volt, hogy egészségügyi baj esetén pontosan mit is tudnak csinálni csapattársukkal a levegőben.

  A hosszú út végül hasznosnak sikeredett: a nagy repülés alatt ugyanis Niall szervezete magától gondoskodott arról, hogy a problémát okozó étel tökéletesen felszívódjon.

  Az ijesztő utazás végén Niall a pletykák szerint először nem a családot, hanem Alexandra Burke-öt nyugtatta meg. Egy kis plusz bulvárérzésért még azt is eláruljuk, hogy a leszállás után Niall megivott egy 7Upot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon