MENÜ
 • Egyszerre szült ikreket a leszbikus pár

  A két nő évek óta alkot párt, és a sok kudarcba fulladt próbálkozás után ezúttal duplán megáldotta őket az ég!

  Laura Calvin és Sheri Green három éve ügyködött a mesterséges megtermékenyítésen, de sikertelenül. 2009-ben már elvesztettek egy ikerpárt, Aident és Brandent, akikkel egyiküknek sikerült teherbe esnie, de elvetélt. Minden pénzüket a megtermékenyítésre költötték – nem maradt a nyugdíjra félretett lóvéból, sem a hitelkártyájukon lévő keretből.

  Orvosuk, Craig Sweet állt elő az ötlettel, hogy menjenek biztosra: ültettessenek be mindkettejükbe egy-egy embriót. Így is 1% esélyt kaptak a sikerre, de a hathetes ultrahang hatalmas meglepetéssel szolgált: mindketten ikrekkel lettek terhesek. A várandóság időszaka elég nehezen alakult számukra, a végefelé már ágyhoz szögezte őket a két-két magzat. Egy napra lettek kiírva, de tavaly tavasszal Calvin lebetegedett, és emiatt előrehozták a szülést. Calvin egészséges gyerekeket szült ekkor, a lányt Briannának, a fiút Derricknek nevezték el. Green annyit stresszelt élettársa szülése miatt, hogy ő is a kiírtnál előbb fekhetett be a szülőszobába. Két héttel párja után két fiút szült, ők lettek Cason és Anthony.

  A hirtelen kibővülő család katonai szintű időbeosztást eredményezett a két nő otthonában. Ötszobás házukban egy szobában vannak felhalmozva a gyerekek, egy másik szoba pedig csak a pelenkázást és az öltöztetést szolgálja. Heti három alkalommal két bébiszitter váltja egymást, hogy amíg az anyukák dolgoznak, ellássák a csecsemőket, akik már egyévesek.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon