MENÜ
 • Egy év alatt száz mese – ünnepi hétvége a BOOKR Kids-nél

  Mind a 100 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén.

  A fiatal cég egyéves születésnapját és éppen most megjelenő 100. digitális meséjét ünnepli ezzel a meglepetéssel.

  BOOKR Kids - ünnepi hétvége

  A BOOKR Kids új lehetőséget nyújt a digitális világban felnövő gyerekek számára, célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is életük természetes részévé váljon.

  Mesetárában immár 100 olyan klasszikus és modern történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek.

  Szerencsés egybeesés, hogy a Mesetár 100. meséje éppen a 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alatt jelenik meg – ez alkalomból a fiatal csapat meglepetéssel is készül: a könyvfesztivál hétvégéjén, április 22. és 24. között, péntek reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 100 meséje!

  A Könyvfesztiválon a BOOKR Kids egyébként önálló standdal is jelen lesz, ahol mesetabletekkel, játékokkal, szerencsekerékkel és programokkal várják az érdeklődőket.

  BOOKR Kids - ünnepi hétvége1

  Fedezze fel gyermekeivel játékos formában az olyan klasszikusokat, mint a János vitéz, A két lotti vagy a Kincskereső Kisködmön, valamint ismerje meg az olyan kortárs műveket is, mint Tóth Kriszta díjnyertes Anyát megoperálták című könyve, vagy a hatalmas népszerűségnek örvendő A Játékkészítőből készített interaktív történet.

  A BOOKR Kids Mesetár ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három-, és féléves előfizetésekkel érhető el.

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  George Clooney apa lett!

  Bulvár
  jún. 6., kedd

  Anger Zsolt Szegeden arcoskodik + Videó!

  Bulvár
  máj. 25., csütörtök

  Televízió

  Amanda Bynes újra képernyőn?

  Televízió
  jún. 11., vasárnap

  Megvannak a 2017-es MTV Movie & TV Awards nyertesei

  Televízió
  máj. 8., hétfő

  Selena Gomez nagy kérdést válaszolt meg

  Televízió
  máj. 7., vasárnap

  Ajánló

  Pásztor Anna tanácsai a másnaposságra

  Csernus Imre befejezte a praxisát

  Heti Horoszkóp – Június 26 – Július 2.