MENÜ
 • EFOTT: A Quimby és a Vad Fruttik is különlegességekkel készül

  Az egyetemisták két legnagyobb kedvence is fellép az EFOTT-on.

  Két rendkívül népszerű magyar zenekar is képviselteti magát az idei EFOTT fellépői között. A Quimby és a Vad Fruttik minden bizonnyal az elmúlt évek legsikeresebb alternatív zenei előadói közé tartoznak. Több tízezres rajongótáborral, számos nagysikerű koncerttel a háta mögött mindkét zenekar szeretné rajongóit és a fesztiválra látogatókat különleges programmal megörvendeztetni.

  A Quimby igazi fesztiválzenekar. Erre az alkalomra ráadásul különleges színpadi látvánnyal is készülnek:

  ”Mindenképpen szeretnénk, ha többlet-tartalommal tudnánk megtölteni EFOTT-os fellépésünket. Azt akarjuk, hogy Velencén a színpadi látvány több legyen, mint egy átlagos fesztiválos koncerten. A tavaszi fellépéseinken próbálgattuk lehetőségeinket, a tervek már kezdenek összeállni a fejünkben„ – mondta Kiss Tibi és hozzátette, vendégzenészeket is terveznek hívni Velencére.

  A Vad Fruttik pedig kétségtelenül az egyetemisták kedvenc csapatai közé tartozik, úgy tűnik, ők maguk is a látványra helyezik majd a hangsúlyt. Egy exkluzív fény-show-val készülnek, melyet ráadásul az énekes, Likó Marcell tervezett.

  ”Tulajdonképpen két koncertet is kap tőlünk a velencei közönség. Egyrészről a zenei koncertet, másrészről pedig egy dalokra komponált fényelőadást. Ezt úgy kell elképzelni, hogy alkotóelemeire bontottunk egy ledfalat, így tizenkét darab két és fél méter magas fényoszlop veszi majd körül a zenekart. Az oszlopokon a zenére megtervezett fények villannak majd fel” – mesélte a gyönyörű dalszövegeikről is ismert zenekar énekese, aki nagyon várja már a július 7-i velencei fellépésüket.

  Forrás: starity.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon