MENÜ
 • Dráma a temetkezési vállalatnál

  Az egykori nagyszerű, Sírhant Művek című sorozat írói sem találhattak volna ki annál nagyobb drámát, mint amit egy brit temetkezési vállalat munkatársai műveltek.

  Nem egyszerű a történet, kezdjük tehát az elején. Adott Londonhoz közel egy temetkezési vállalat. Az üzlet vezetője egy harmincnyolc éves hölgy, Mrs. Knight, aki azt állítja, hogy a balzsamozó molesztálta a hullaházban, amikor egy ottfelejtett papírért ment le a sötét alagsorba. Billy Shanon állítólag a nőt lófarkánál fogva rángatta, végigtapogatva testét és erőszakkal csókolgatta nyakát. A nő természetesen rendőrséghez fordult, akik letartóztatták a nővel erőszakoskodó fiatal férfit, illetve a hölgy beperelte a céget is, amiért nem voltak hajlandóak kirúgni a balzsamozót, helyette inkább Mrs. Knight-ot bocsátották el.

  A napokban történt tárgyaláson azonban a viszonylag egyszerű történet hirtelen érdekes fordulatot vett. Előkerült ugyanis néhány kép a hölgyről, aki éppen a rivális temetkezési vállalkozás főnökével meghitt beszélgetést folytat egy autó hátsó ülésén. A cég szerint az asszony ezzel a kitalált mesével igyekezett befeketíteni a vállalkozás hírnevét, hogy aztán titkos partnere malmára hajtsa a vizet.

  A groteszk történet egyébként a sajtó előtt is nyitott tárgyalás során állítólag elég bizarr fordulatokat vett, Mrs. Knight-nak egyre több részlet “jutott eszébe” arról, hogy milyen módon és körülmények között történt a horrorfilmbe illő zaklatás. A tárgyalás egy pontján annyira eldurvult a vallomás, hogy a cég jogi képviselői állítólag mosolyogva csak annyit mondtak, nem kívánnak hozzászólni a dologhoz, ellenfelük vallomása magáért beszél.

  A rivális cég vezetője egyébként tagadja, hogy bármi köze lenne a nőhöz, elmondása szerint csupán azért találkozott vele, mert meg akart vásárolni a másik cégtől egy leselejtezett hűtőberendezést.

  Akárhogyan is, irigykedhetnek a Sírhant Művek forgatókönyvírói. Ilyen történet eddig ugyanis maximum ebben a sorozatban fordulhatott elő.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon